Kafkas fırsat tepti (2-3)

featured

Kafkas fırsat tepti (2-3)

Karasu Şehir Stadı’nda grup ikincisi Ferizlispor’u ağırlayan Karasu Aziziyespor aleyhinde verilen iki penaltı sonrası Ferizlispor’a 2-3 yenildi. Sarı-lacivertliler bu skora rağmen grup liderliğini sürdürdü.

 

Büyük avantaj kaçtı

Süper Amatör Küme A Grubu’nda lider duruma bulunan Karasu Aziziyespor kendi sahasında grup ikincisi Ferizlispor ile karşı karşıya geldi. Salı akşamı Karasu Şehir Stadı’nda oynanan müsabakaya seyircilerin ilgisi de oldukça fazla oldu. Güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulduğu müsabakaya Kafkaslar ilk 10-15 dakika sahanın mutlak hakimi konumundaydı. Rakibine boş alan bırakmayan Kafkaslar 9. dakikada Hamza’nın golü de gelince iyice rahatladı.

Penaltılar işi bozdu

Müsabakanın 15. dakikasından sonra oyun dengeye geldi. Bu süreçte Ferizlispor ceza sahası içinde Furkan’ın yerde kalması sonucu penaltı atışı kazandı. 19. dakikada topun başına geçen Furkan skorda eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra Karasu Aziziyespor rakibi üstünde hakimiyet kurdu. Ancak bir kontratakta Hakem Tayfun Güz bir kez daha konuk ekip lehine penaltı çaldı. Penaltı atışını bu kez Ergin Ersin skoru 1-2’ye getirdi ve rakip takım soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarı ortadaydı

İki penaltıdan sonra hakem Tayfun Güz tartışmalı kararlar vermeye devam etti. Güz’ün kararları taraftarların tepkisine neden olurken futbolcuların oyun konsantrasyonlarını bozdu. Aziziyespor ceza sahasında meydana gelen karambolde bir anda topu önünde bulan Ergin Ersin skoru 1-3’e taşıdı. Bu dakikadan sonra konuk ekip geriye yaslanırken Kafkaslar adeta rakip kaleyi ablukaya aldı. Ardı ardına gelişen ataklarda Karasu Aziziyespor’un ceza sahasında pozisyon bulmasını engellemeyi başaran Ferizlispor’a karşı ceza sahası dışından sert ve düzgün bir şut çıkaran Onur skoru 2-3’e taşıdır. Bu dakikadan sonra Kafkaslar ataklarını sürdürdü ve pek çok gol pozisyonuna girdi. Ancak akıllarda son dakikalarda oyuna sonradan giren Ahmet’in kafa vuruşu ve topun adeta direği yalayarak dışarı çıkışı kaldı. Karasu Aziziyespor bu skora rağmen A Grubu’ndaki liderliğini sürdürdü ve Play Off’u garantileme işini önümüzdeki haftalara bırakmış oldu.

Taraflı yönetildi

Karşılaşma sonrasında hakeme tepki gösteren Karasu Aziziyespor Antrenörü Bülent Yıldırım, Hakem Tayfun Güz’ün skora etki edecek kararlar aldığını, ikili mücadelelerde tüm takdir haklarını rakip lehine kullandığını söyledi. Hakemin iyi niyetten uzak, provokatif davrandığını da ifade eden Yıldırım, “Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar bir gruptan lider çıkacağız. Play Off’ta da gücümüzü göstereceğiz. Bugün bizim alın terimizin hakkı gasp edildi. Aziziyespor’un başarısını kimse engelleyemeyecek” ifadelerini kullandı.

HABER (KARASU REMAZAN MARMARA)

 

.Karasu Aziziye: 2-Ferizli: 3

Hakemler: Tayfun Güz, Cafer Özbay, Efe Erdal Paşalıoğlu

Karasu Aziziyespor: Mert Şevket, İslam (Yağız Efe), Ahmetcan, Aykut (Berkay), Uğur Demir (Recep), Beraat (Ahmet), Oğuzhan, Onur, Uğur Temur, Hamza (Ömer), Yalçın

Antrenör: Bülent Yıldırım

Ferizlispor: Semih, Haluk, Yasin, Onur, M.Ali, Tamer, O.Fatih, Ergin (Emirhan), Abdülbaki (Hamdi), Kerem, Furkan,

Antrenör: Rahmetttin Baygut

Goller: Dk.9 Hamza, Dk.65 Onur (Karasu Aziziyespor), Dk.19 (Pen.) Furkan, Dk.32 (Pen.)-55 Ergin Ersin (Ferizlispor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!