KADRO ŞEKİLLENDİ

featured

ELAZIĞ PROVASI

Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig’in 13.hafta erteleme müsabakasında Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Siyahlıla, 15 gün önce koronavirüs nedeni ertelenen müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz dün Murat Balaban yönetiminde bu müsabakanın provasını yaptı. Ligde son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan Sakaryaspor’da 20 günlük aradan sonra oynanacak Elazığspor maçından da galibiyet ile ayrılarak seriye devam etmek tek hedef.

VİRÜSÜ YENDİK

Koronavirüs vakaları sonrası kadro kurmakta güçlük çeken Sakaryaspor’da üst üste gelen negatif sonuçların ardından as kadrodaki birçok oyuncu takıma katıldı. Temsilcimizde Alişan Şeker, Abdülaziz Solmaz, Hakan Aslantaş ve Caner Koca dışında karantinada kalan isim bulunmazken Berk İsmail Ünsal ve Fatih Tultak ise sakatlıkları nedeni ile takımdaki yerini alamayacak. Takımdaki son durum bugünkü testelrden sonra belli olacak.

ÇİFT KALE

Cumartesi günü Sakarya Atatürk Stadı’nda Elazığspor’u konuk edecek olan temsilcimiz dün Rüstemler Tesisleri’nde bu müsabakanın ilk provasını yaptı. Uzun bir aradan sonra geniş bir kadro ile çalışma şansı bulan yeşil siyahlılarda teknik direktör Murat Balaban ve teknik heyetin yüzü güldü. Yeşil ve Mvi takım olarak çift kale çalışması yapan temsilcimizde oyuncuların uzun süre futboldan uzak kaldıktan sonra daha istekli ve arzulu dönmeleri dikkat çekti.

KADRO ŞEKİLLENDİ

Dün yapılan çift kale çalışmasında Elazığspor mücadelesinin ideal kadrosunu da deneyen teknik direktör Murat Balaban, cezalı olan Hakan Aslantaş’ın yerine sağ bekte Alpay Koçaklı’ya görev verdi. Yeşil Siyahlılarda ideal kadroda kalede Oğuz Çalışkan, savunmada Canberk Özdemir, Berkay Can Değirmencioğlu, Ümit Yasin Arslan, Alpay Koçaklı, Azad Filiz, Çağrı Ortakaya, Devrim Taşkaya, Hasan Bilal, Muhammed Reis ve forvette Ali Özgün yer aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!