Judoda Çaybaşı Markası

Judoda Çaybaşı Markası

Sakarya Çaybaşı Spor Kulübü , gerek tesisi ve gerekse sportif başarıları ile Judoda Sakarya’da marka olma yolunda emin adımlarla zirveye doğru ilerliyor .

Süper bir tesis

Erenler Belediyesinin desteği ile okul bünyesinde Sakarya Çaybaşı Spor Kulübüne tahsis edilen ve Çaybaşı Yeniköy Merkez Mahallesinde yer alan Judo Spor Salonunda bay-bayan soyunma odaları, antrenör odası, duşları, tuvaletleri ve 2 takım judo minderi ile bir çok kulübü kıskandırıyor.

Şimşek gibi yönetim

Sakarya Çaybaşı Spor Kulüp Başkanı Kemal Şimşek , Kulüp yöneticileri Muhammer Topçu, Mustafa Bayraktar, Hüseyin Keskin , Süleyman Çil başta olmak üzere Çaybaşı’nın ileri gelenlerinin desteği ile Spor Salonunun eksikleri ve sporculara daha güzel bir şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalışıyorlar. Salonun yanına hemen ek olarak çalışma alanları ve tribün yapılması için çalışmalar başladı.

Ortak Çalışma Kampı

Göz kamaştıran ve Türkiye’de bir çok kulübe örnek olacak Spor Salonunda yapılan antrenmanlara günde 100’e yakın öğrenci mindere çıkıyor. Yeni yapılan salonda geçtiğimiz günlerde Judoda ortak bir çalışma kampı düzenlendi. Sakarya Çaybaşı Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen ortak çalışmaya , Sakarya Kurucu Spor Kulübü, Sakarya Nes-LEE 1864 Judo Spor Kulubü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, Edine Gençlik Spor Kulübü ve Konya Gençlik Spor Kulübü katıldı.

Antrenörlerden Teşekkür

Sakarya Kurucu Spor Kulübü antrenörü Yeliz Kurucu , Sakarya Nes-LEE 1864 Judo Spor Kulubü Antrenörü Neslihan Can, Edine Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Sertaç Kıvrak ve Konya Gençlik Spor Kulübü Ömer Faruk Demirci ,  İlimiz Judo Antrenörlerinden Pınar Barman, ortak Çalışma kampı için Çaybaşı Spor Kulübü yöneticileri başta üzere, kulüp antrenörleri Beytullah Tatar ve Enes Tatar’a teşekkür ettiler.  Ortak Çalışma Kampına katılan Judocular,  27-28 Ağustos 2019 tarihlerinde Sakarya Spor Salonunda düzenlenecek olan 30 Ağustos Uluslararası Valilik Kupası Judo Turnuvası öncesinde hem moral , hem de güç topladılar.

“Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz”

Sakarya Çaybaşı Spor Kulübü Başkanı Kemal Şimşek, “ Mahallemizde ve Değirmendere , Kayalar , Reşitbey ve diğer çevre Mahallelerinde İlkokul ve Ortaokullarda öğrenim gören normal çevre mahallelerdeki çocuklarımıza ve geleceğimiz olan gençlerimizi sahip çıkmak öncelikli hedefimizdir. Spor aracılığı ile sevgi, dostluk ve barış duygularını pekiştirerek , çevremizdeki çocuk ve gençleri alkol, sigara ve uyuşturucu bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz.  Judo branşında Sakarya’da marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ortak çalışma kampımıza katılan ekiplere ve spora destek veren herkese teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Önce Balkanları Fethettiler  

Sakarya Çaybaşı Spor Kulüp antrenörleri Beytullah Tatar ; 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında Çaybaşı Yeniköy İlkokulu zemin katında başladığımız Judo çalışmalarımıza , şimdi Erenler Belediyesi tarafından okulumuz bünyesine tahsis edilen salonumuzda devam ediyoruz. Önce İl genelinde ardından da ülke genelinde dereceler elde ettik. Son olarak Makedonya Üsküp’te düzenlenen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonasında sporcularımızdan Ceren Topçu ve Sudenaz Çap ikinci oldu. Özverili çalışmalarımızın meyvasını almaya başladık. Kulüp Yöneticilerimizin ve Mahallelerimizdeki duyarlı vatandaşların desteği ile çevremizdeki çocuklarımıza sahip çıkıyoruz” dedi.

Belediye Resmiyete bağlarsa Avrupa’yı fethederiz

Judo Sporuna gönül veren ve çocuklarının kötü alışkanlıklarından kurtulmaları için mücadele eden Çaybaşı Yeniköy’lüler ; “ Sporcularımızın lisanslarının çıkarılması ve yarışmalara katılımlarının sağlanmasında resmiyette herhangi bir kuruma bağlı olmayışımızın Çaybaşı Spor Kulübü sporcuları adına olumsuz etkileri büyüktür. Sporcularımızın ve antrenörlerimizin Belediye Başkanlığı bünyesine alınmasıyla , tüm sporcularımızın Ulusal ve Uluslararası alanda İlimiz ve İlçemiz adına başarılarımız kat kat artacağına inanıyoruz “ dediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!