Judoda Başarı Var

Judoda Başarı Var

Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında +90 kg.’da mindere çıkan Metin Var ikinci oldu.

Metin Var ,bu başarı ile Ümit erkekler Milli Takım Hazırlık Kampına davet edildi. Başarılı Judocu, 28 Ocak -16 Şubat 2018 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek olan Ümit Erkekler Milli Takım hazırlık kampına katılacak. Metin Var Kampta 54 sporcu ile birlikte Milli Takım için mücadele edecek.

Bu arada yıl başında Bursa ilinde yapılan İller Arası Karagöz-Hacıvat Judo Turnuvasında Sakarya İl karması olarak Yıldızlarda Takım halinde ikinci olmuştu.  Turnuvada Kurucuspor Kulübü sporcularından Melisa Kurucu Ümitler 70 Kg.’da 2., Asude Demir Yıldızlar 40 kg.’da  1.,  Eslem Serbest ise yine yıldızlar +63 kg.’da 3. Olmuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Branş Antrenörü Yeliz Kurucu; “Bursa İlindeki müsabakaların ardından Mersin’de düzenlenen Şampiyonadan başarıyla ayrıldık. Bu başarıda pay sahibi olan sporcularımızı ve ailelerini kutluyorum.  İlimiz Judosuna katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!