Judocularımız Dördüncü Oldu

Judocularımız Dördüncü Oldu

13 İlden 202 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Finallerinde Sakarya İl Karması Judo Takımı kızlarda ve erkeklerde dördüncü olarak finallere veda etti.

Atatürk Spor Salonunda geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları nefesleri kesti. Müsabakalara İlimizin yanı sıra  İstanbul (Anadolu ve Avrupa ) , Kocaeli, Tekirdağ, Bursa, Yalova, Denizli, Manisa, Kütahya , Afyon, İzmir, Bilecik ve Muğla İllerinden  202 sporcu katıldı.
Müsabakaların açılış seremonisinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “13 İl’den 202 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Finallerine ev sahipliği yapıyoruz. Müsabakalara katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.

İlimiz kız – erkek judo takımı güçlü rakipler arasından sıyrılamadı. Hem kızlarda, hem de erkeklerde 4. olan judocularımız, final grubuna kalamadılar. Erkeklerde Bursa, İstanbul Avrupa ve Manisa, Kızlarda ise Manisa, İzmir ve Kocaeli takımları Finalde yarışmaya hak kazandı. Müsabakalar sonucunda başarılı olan sporcular ödüllerine kavuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!