Jimnastikçi’ler den

featured

Jimnastikçi’ler den son çalışma

 Artistik Jimanstik’çiler Samsun’da gerçekleşecek olan Okullar arası grup müsabakaları için son hazırlıklarını yapıyor.

Jimnastikçileri heyecan sardı.

19/20 Şubat tarihlerinde, Samsun ilin de gerçekleşecek olan Okullar arası Artistik Jimnastik Grup Müsabakaları için hazırlıklarının son aşamasına gelen minik Jimnastikçileri heyecan sardı.

Okullarını temsil edecekler

Rustemler Spor Salonun da Jimnastik çalışmalarını sürdüren, Jale Şen, Elif Karaman, Eylül Sena Ediz ve Buğra İpek Köse Atatürk İlköğretim Okulu adına müsabakalara katılacaklar.

 

Madalya için ter dökecekler

 

Ceyda Tekeoğlu, Zenep Naz Çavdarlı, Ceylin Naz Yılmaz, Miray Doğan, İrem Sevde Özer, Özer Albayrak, Selim Başlı, Semih Başlı, Ulaş Kara, Elvin Ege Balkan, Faruk Efe Yıldırım ise Grub Müsabakalarına Bireysel kategoride katılım gösterecekler. Jimnastik sporuna  gönül veren minikler Samsun’da madalya için ter dökecekler.

Hedef Türkiye Şampiyonası

Antrenörler Halis Çoşkun, Semra Ediz ve Murat Şimşek çalışmalarını büyük titizlikle sürdürüyorlar. 11 Minik Sporcunun Grup Müsabakalarında başarılı olarak, ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmek istediklerini hedeflediklerini söyediler.

A IMG-20160209-WA0002 IMG-20160209-WA0003 jae 33 jale 4 jale

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!