İzmitten 4 fire ile döndüler

İzmitten 4 fire ile döndüler

Sakarya hakemliği Pazartesi günü MHK nin Ağustos ayı seminerinde koşularda dört fire verdi. Genelde katılımcı İllerin daha çok başarısız olduğu kon diksiyon testinde Sakaryadan Bölgesel lig klasmanında olan Hüseyin Kacar,Ferhat alkan,Utku Kocaer ve Şuayip Bayhan yeşil kondiksiyon testinde başarısız oldular. Bu Hakemler bir dahaki kondiksiyon testine kadar liglerde görev alamayacaklar.

TÜM İLLERDE FİRE ÇOK

Yusuf Namağlu başkanlığındaki yeni MHK kontr Ölünde yapılan seminerlerde kondiksiyon sınavlarında Süper lig,klasman vede birinci lig hakemlerinden de koşamayanların olduğu bilgisine ulaştık. İlk kondiksiyon testlerinde koşamıyanların devre arası seminerinde klasman düşeceğini Hakem camiasına yayan Yusuf Namağlu başkanlığında bu konuda nasıl adım atacağı daha sonra belli olacak.

KOŞU SİSTEMİ FARKI

Özellikle Bölgesel vede yeni klasmana çıkan hakemlerin başarısız olduğu kondiksiyon testinde gecen yıl 6/ 40 ,20/150 koşu sistemi bu sene 6/40 ,40/75 olarak değişti. Bu değişim kondiksiyon testinde hakemler üzerinde etki yaptı. İstanbul,Bursa,Ankara ,İzmir gibi metroböl kentlerin bile başarısızlığı gecen senelere göre çok fazla arttığı gözlendi. Son seminer verilerine göre tüm illerde kondiksiyon testinin 100/40 oranında fire verdiği belirlendi.

 

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!