İyi ki doğdun..

İyi ki doğdun..

Mekan Serdivan, Zeki Toçoğlu yönetmen, İsmail Gürses’in başrollerde oynadığı Diriliş sezonunda 4 yıl gibi bir süredir mahkum olduğu 3. Lig’den kurtularak adını 2. Lig’e yazdıran Sakaryaspor’da heyecan yaratacak 2 proje daha gündemde, bizi doğum günü heyecanı sardı..

Sakaryaspor’un 17 Haziran olarak bilinen doğum gününe genel kurul kararı alan ve cumartesiye hazırlanan Başkan İsmail Gürses ne düşünüyor bilmiyorum ama tahminim var, yalnız değilim..

Hendekspor’un adı Sakaryaspor veya Büyükşehir’e gidecek, Büyükşehir Sakaryaspor’a derken 17 Haziran geldi, yarından sonra..

17 Haziran önemli..

Başkan İsmail Gürses’in derdi; Yönetimini en az 7 yeni isimle yenilemek, geçen sene devreye soktuğu ve camiaya çok çabuk kabul ettirdiği yeni logoyu TFF istiyor diye üyelere onaylatmak, yola devam..

17 Haziran’da çoğunluk zor, olağanüstü genel kurul kalır arefeye, prim bayrama derken bayram..

Bizim bayramımız ramazan, olmadı kurban, okulumuz Yeni Sakarya..

17 Haziran 1954’ten bu yana yayın hayatında olan Yeni Sakarya’nın efsane kurucusu, eşsiz insan,  süper patronum Hasan Uyar’ı rahmetle anıyor, 13 yıl önce emekli olmama rağmen “Biz buraya para kazanmaya değil, okul okumaya geliyoruz” diyorum, 40 yıl oldu..

Hababam sınıfı olsa mezun vermişti ama ben bitiremedim, doyamadım, herhalde bu okulda öleceğim..

Tam böyle düşünürken Arda dedi ki; “Cavit ağbi sen daha 20 sene çalışırsın, çünkü 20 sene sonra babamın yaşına geleceksin ve babam önümüzdeki 10 yılın planlamasını şimdiden yaptı, maşallah..”

Hakikaten Zeki Aydıntepe’nin maşallahı var, şu yakınlarda bir hafta da 5 ülke gezmişliği var..

“Bize bu işi yapmak için akıl sağlığı lazım, korursam varım” dedim, yaşasın Yeni Sakarya..

Yeni Sakarya’yı herkesten önce tanıdığım için en çok ben seviyor, vazgeçmiyorum..

Bana ayrılan yer doldu mu diye yan fotoğrafa şöyle bir baktımda, sağımda şampiyon başkan Akif Köse, sanki Akgün Altuğ yeni başkan..

SANTRA HARİCİ

Gittin mi büyük gideceksin

Ayrılık bile gurur duyacak seninle

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!