İstikrar şampiyonluk getirecek

featured

İstikrar şampiyonluk getirecek

Büyükşehir Basket, 9’uncu haftası geride kalan TBL’de liderliğini sürdürüyor. Her geçen gün daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “İstikrarlı bir şekilde yürüşümüzü sürdürmek istiyoruz. Bu şekilde devam edersek inşallah başarı ve şampiyonluk kaçınılmaz olacak” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nde geride kalan 9’uncu hafta maçları sonunda liderliğini korudu.  Son olarak Samsun deplasmanında parkeye çıkan dev adamlar, rakibini 88-70’lik skorla mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Her geçen hafta daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, oyuncuların performansından memnun olduklarını söyledi. Köse, “Ligin 9’uncu haftasının sonunda liderliğimizi koruduk. İnşallah istikrarlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Göze hoş gelen oyun

Köse, “Samsun’da göze hoş gelen bir oyun ortaya koyduk. Kadro derinliği olan bir takımız. Parkeye çıkan 12 oyuncumuzdan da verim almaya çalışıyoruz. Sezon başında da transferlerimizi bu düşünceyle gerçekleştirdik. Her geçen gün daha iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Tabi önemli olan ligin sonunda oynanacak playoff maçları.  Ancak biz istikrarlı bir şekilde yürüşümüzü sürdürmek istiyoruz. İstikrarı yakaladıktan sonra başarıda kaçınılmaz olacaktır. Bu süreçte taraftarlımızın da her zamanki desteklerine ihtiyacımız var. Bizi desteklemeye devam etsinler” ifadelerini kullandı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!