İSTİFA SIRASI KİMDE

Sakaryaspor’da teknik adam Deniz Kolgu ile yollar ayrıldı ancak gözler asıl Sakaryaspor kulüp başkanı Selahattin Aydın’da.

Sakaryaspor’da beklendiği gibi başarısız bir yarım sezon geçiren Teknik Adam Deniz Kolgu ile yollar ayrıldı ancak tüm her şeyden sorumlu kulüp başkanı Selahattin Aydın’ın asıl istifa etmesi gerekiyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun çok büyük destek verdiği ve güvendiği kulüp başkanı Selahattin Aydın, başarısızlığın faturasını Teknik Direktör Deniz Kolgu’ya keserek yolları ayırdı. Gözler şimdi asıl başarısızlığın en büyük sebebi olarak gösterilen Kulüp başkanı Selahattin Aydın’a çevirdi. Bugüne kadar hiç bir yönetime bu kadar destek verilmezken buna rağmen başarısız olan ve hayal kırıklığı yaşatan Sakaryaspor’da ileriki günlerde neler yaşanacak.

Sakaryaspor taraftarların çoğunun başarısız olarak gördüğü ve istifa etmesi gerektiği konusunda birleştiği Başkan Selahattin Aydın, başarısızlığın faturasını kolaya kaçarak teknik adam Deniz Kolgu’ya kesmesi ise siyasi olarak nitelendirildi. Çünkü takımın başına Kolgu’yu getiren ve takımın bir çoğunun kurulmasın da başrol oynayan da Başkan Aydın idi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hem yönetime hem şehirdeki spora ve spor tesislerine yapmış olduğu büyük yatırımlara rağmen, Sakaryaspor bu yatırımların karşılığı verebilmiş durumda değil. En büyük desteği ve güveni Başakn Toçoğlu’ndan alan Selahattin Aydın ve ekibi başarısız olmasına rağmen bu duruma kongre üyeleri seyirci kalıyor.

Olağanüstü kongreye kulübü getirip, daha başarılı bir yönetim oluşmasına yönelik hiç bir adım olmazken, yönetim Sakaryaspor’un kaynaklarını boşyere başarısız bir şekilde harcarken heba ediyor. İş adamları ve Sakarya Büyükşehir belediyesinin tüm imkanlarını arkasına almasına rağmen başarı grafiğini bir türlü yakalayamayan Sakaryaspor’da artık daha başarılı olabilecek taraftarların ve şehrin kabul edeceği gerçek sivil halk yönetimin oluşması da Sakaryaspor’un kurtuluş reçetesi olarak görünüyor.

Hocayı gönder, taraftarın gazını al, paralar havaya uçsun, başarısızlığın asıl sorumlusu ise günü kurtarmanın, sevimli görünmenin derdinde.

Un var, Şeker var herşey var ancak bunu karıştırıp helva yapabilecek bir usta yok.

Takımın herşeyinden mali ve manevi tüm sorumlu yönetimdir ve başarıızlığın faturası hocaya gibi görünse de asıl faturanın KDV’li şekilde başta kulüp başkanı olmak üzere tüm yönetimindir.

Şimdi el ele Aydın ve ekibinin istifa etmesi gerekmektedir.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!