İSTİFA EDİN DEDİLER

Sakaryaspor’da 6 istifa

Sakaryaspor Yönetimi’nde sular durulmuyor. Yönetimde altı isim istifa kararı aldı.

Sakaryaspor Yönetimi’nde sezon başından bu yana yaşanan kriz dün 6 yöneticinin istifasını getirdi. Futbol Şube sorumlusu Erkan Sezgin başta olmak üzere Melih Ergen, Erol Aydın, Serdar Sert, Erkan Uysal ve Ahmet Özgedik bugün düzenledikleri basın toplantısı ile istifa ettiklerini açıkladılar.

İSTİFA EDİN DEDİLER

Erkan Sezgin yaptığı açıklamada, “Sakaryaspor’da bugüne kadar çok olumsuz şeyler oldu sesimizi çıkarmadık. İstanbul’dan üzerimize futbol şube sorumlusu getirildi sustuk. İbrahim Nalbant, şehre verdiği sözleri bize de verdi. Transfer yapacaktık, yapamadık. Futbolculara ödeme sözleri verdik tutulmadı. Çok engelle karşılaştık hep sustuk. En son Bülent Uygun, Erdem Yıldırım ve Murat İçduygu sizin paranızı geri verilelim, transferi açacağız sizleri istemiyoruz dediler. Görevden kaçmıyoruz. Transfer açılacaksa biz buna engel olmak istemedik. İbrahim Nalbant’ta onları tercih etti ve istifa kararı aldık. İbrahim Nalbant 1.5 aydır bizlere hayal satıyor. Okan Baydemir ve Abdülaziz Solmaz transferleri haricinde diğer isimleri biz getirmedik” dedi.

900 BİN TL

Sezgin, “Yaşadığımız ortam çok kirli. Biletler ilgili bir anlaşma yapıldı. 900 bin TL karşılığında bilet firmasıyla anlaşma yaptık. 300 bin peşin, 100’er bin TL çek aldık. 300 bin TL’den Okan Baydemir’e, Abdülaziz Solmaz’a, Furkan Parsak’a ödemeler yaptık. Kocaeli maçının giderleri, 117 bin TL’lik otel masrafı ve personel maaşları 300 bin TL içinden ödendi. Şuan 600 bin TL’lik çek ve 55 bin TL’lik nakit parayı İbrahim Nalbant’a teslim edeceğiz. Sakaryaspor’un bir kuruşu bizim boğazımızdan geçmemiştir ve geçemez” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!