İşte sözün bittiği görüntüler

 İşte sözün bittiği görüntüler

 Futbolcunun çilesi

Sakarya amatörü futbolcusunun çektiği çile ve asla istenmeyen görüntüler Kocaali sahasında ortaya çıkanca tesisleşmenin  ne kadar önemli olduğu gözler önüne serildi. Maça çıkabilmek için yollarda, araçlarda soyunup giyinen futbolcular “ Biz bu rezilliği daha ne kadar yaşacağız” dediler.

Maçlar üst üste

Habere konu olan görüntüler hafta sonu Cumartesi gecesi Kocaali stadında yaşandı. Sahada saat 16.00, 18.00 ve 20.00 de 3 maç programı vardı, ancak unutulan konu tesiste sadece 2 soyunma odası olması idi. Maçların bitiş ve başlama aralarında sadece 15 dakikalık zaman bulunuyor.

Isınma erken başlıyor

Maçlara çıkacak 2 ve 3 takımların en az 30 dakika önce hazırlanma ve ısınma yapabilmesi için (önceki takımlar tarafından dolu olduğu için) soyunma odasından faydalanamaması, futbolcuların yollarda, bahçelerde, araçlarda soyunup giyinmesine neden oluyor.

Önlem alınsın

Hiçbir şekilde izah edilemez olan bu görüntülerin bir kaz daha olmaması için ilgilerden gerekli önlemlerin alınması isteniyor. Suat Beyenal

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!