İŞTE BU

featured

 

 

Sakaryaspor Pazar günkü  Ordusporla oynadığı maçla 7 de 7 yaptı. İşte bu derim. Yazık oldu Tuncay Şanlı ile oynanan ilk yarı maçlarımıza.

Artık bu yol öyle veya böyle İsmail Gürses Başkanımız ve ekibinle tamamlamak için emin adımlarla takımız ilerlemekte

Sağ olsun teknik heyete ve futbolculara

İsmail Gürses başkanımızla bir daha 2’ci lige çıkma mücadelesini vererek tüm Sakarya’mıza armağan etmek için verdikleri mücadelelerle

Dile kolay 7 maç 7 galibiyet bu ligde her baba yiğidin harcı değil. Helal olsun Osman hocaya .

Takımın içersindeki futbolcu kardeşlerimizi nerede nasıl oynatacağını çok iyi bilerek bu başarıyı elde etmiştir . Allah nazardan saklasın inşallah.

Sakaryaspor’umuz Pazar günkü Orduspor’la oynadığı maçla 5 gollü galibiyetiyle kazandığı maç serisini 7’ye çıkarırken ligdeki puanını 54’e çıkardı ve 2. sıradaki yerini korudu.

Şunu da geçemeyeceğim Oynanan Orduspor maçı içerisinde yeşil siyahlı taraftarlar tezahüratlarla Eymen Bebeğe destek verdi.

5-0 lık destanı yazanlardan Coşkun Yılmaz:3  Zafer Aydoğdu :1 Fatih Özcelik :1 gole galibiyet başarısına imza attılar.

En güzel taraf ise taraftarlarımız maç öncesi  grup halinde Orduspor karşılaşması öncesi görkemli bir destek yürüyüşü ile Çark caddesinden stadımıza kadar yürüdüler. Yol boyu yürüyen taraftarlarımıza vatandaşlarında destek vermesi demek ki beklenen zafer özlenen lig olacak inşallah dedirtti

Oynanan Orduspor maçında başlama düğünle çok hızlı tempo ile Sakaryasporlu futbolcular başlarken ilk 30 dakikada gol bulamadık.

Maçın 33’cü dakikasında Coşkun Yılmazı’n ilk golü rakip kalenin ağlarını havalandırdı .Coşkun’un bu hızı 35 inci ve 39’ cu dakikalarında peş peşe attığı golle takım 3-0 maçı önde bitirerek ilk yarıyı tamamladık ikinci yarıda 78 inci dakikada Zafer Aydoğdu ve 86 ‘ncı dakikada Fatih Özçelik sahneye çıkarak skoru 5-0 yaptılar.

7 Haftada üst üste alınan galibiyetler sonunda Sakaryaspor 57 puanı ulaşırken ligde 2’ci sırayı korumuş olduk.

Bu hafta bir galibiyette Büyükşehir Basketbol takımından geldi. Büyükşehir Basketbol takımız Final Gençlik Basketbol takımını 85-56 yenerek  bu haftayı da kapamış oldular

————————————————————————————————————–

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!