İŞTE BAŞKAN KESER’İN O TEPKİSİ

featured

Pamukova belediye başkanı Keser çıkan haberlere sert tepki gösterdi..

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, yerel medyada kendilerinin spora destek olmadığı algısı yaratmaya çalışıldığı yönündeki haberlere sert tepki gösterdi

İŞTE BAŞKAN KESER’İN O TEPKİSİ

Pamukova Belediyesi spora ve sporcuya her dönem sahip çıkmış, ihtiyaç duyulan her türlü desteği de imkânları nispetinde bu güne dek sürekli karşılamış bir belediyedir. Amatör spor kulüplerimizin gerek ilçemiz genelinde, gerek ilimiz genelinde ve de gerekse il dışı müsabakalarında ulaşım ve konaklama hizmetlerinde gereken desteği her zaman vermiştir.
Pamukova kamuoyunda, bu gün basına yansıyan bir haberde Pamukova 1968 Spor Kulübünün “sanki Pamukova Belediyesinden il dışı müsabakaları için araç talep etmişte, Pamukova Belediyesi bunu RED etmişte, onlarda gidip Geyve Belediyesine müracaat ederek ulaşım sorununu Geyve Belediyesince çözmüşler gibi” bir algı oluşturulmuştur.
Şunu net bir bir şekilde ifade etmek isteriz ki; Ne Belediyemizin herhangi bir birimine, ne de Belediye Başkanımıza Pamukova 1968 Spor Kulübü yöneticileri tarafından bu yönde ulaşmış bir talep yoktur. Görüştüğümüz bazı kulüp yöneticilerinde söz konusu bu olaydan herhangi bir bilgisi yoktur.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat KESER’in uzun yıllar futbol oynaması ve spora olan sevgisini bilen herkes Pamukova Belediye Başkanı Cevat KESER’in amatör spor kulüplerine olan desteğini bilir. Amatör spor kulüplerine Belediye imkanları doğrultusunda nakdi yardımın yanı sıra malzeme, forma ve diğer spor kıyafetleri ile ulaşım için araç verilmektedir. Bırakın Pamukova İlçe sınırları içerisindeki amatör spor kulüplerini, komşu ilçelerimizde bulunan amatör spor kulüplerinin bile çoğu zaman ulaşım ihtiyacı belediyemizce karşılanmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör spor kulüplerimize kapımız sonuna kadar açık olmaya devam edecektir.
Yeter ki amatör spor kulüpleri amacına uygun şekilde faaliyetlerine devam etsinler.
Kamuoyunun bilgisine önemle duyurulur.

cevat  keser

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!