‘İSMAİL GÜRSES HESAP VERMELİ’

featured

Sakaryaspor’un eski başkanı Selahattin Aydın, 17 Haziran’da yapılacak genel kurul öncesinde İsmail Gürses’e “Borçları açıkla” çağrısında bulundu.

GÜRSES ELEŞTİRİSİ

Sakaryaspor’un eski başkanı Selahattin Aydın basın toplantısı düzenledi. 17 Haziran’daki genel kurul öncesinde İsmail Gürses’in izlediği yolun doğru olmadığına değinen Aydın, “Görevi bırakırken eski yöneticilerin bir daha yönetimlere talip olmaması gerektiğini söyledim. Bu çok ağır bir af. Ancak bir arkadaş geldi yine yönetimini yaptı. İlk senesinde takım üst lige çıkınca hasar tespit yapılmadı.  İkinci yıl ise play-off oynandı. Ben yine sportif açıdan başarılı buluyorum. Ancak mali konularda büyük sıkıntılar var” dedi.

HANİ PARA SORUNU OLMAYACAKTI

Selahattin Aydın, “Bu lig için transferde Milyonların harcandığı söyleniyor. Bunlar çok ciddi rakamlar. İnanın tüylerim diken diken oldu. İsmail Gürses 2 yıl önce göreve talip olduğunda para problemimiz olmayacak dedi. Projelerimiz var dedi. Ancak gelinen noktaya baktığımızda para desteği olmadığı için belediye başkanlarına salladı, SATSO’ya salladı, iş adamlarına salladı, siyasilere salladı” dedi.

BORÇLAR AÇIKLANSIN

Sakaryaspor’un borçlarının açıklanmasını isteyen Aydın, “Sakaryaspor’da kongreye şuan iki aday var. Ve kulübün borcu açıklanmalı. Ben kendimde bu hakkın olduğunu düşünüyorum. Çıkın kardeşim açıklayın borçları. Futbolcuların parası, şahısların parası açıklanmalı. Aday olan arkadaşlarımın bu tabloyu bilmeye hakkı var. İsmail Gürses’in mali konularda hesap vermesi gerekiyor” dedi.

KAYYUM ÖNERİSİ

17 Haziran’daki genel kurula kadar bu borçlar açıklanmazsa adayların bir ricam var. Listelerini geri çeksinler ve kulübe kayyum atansın. Bu atanacak kayyum kulübün borçlarını denetledikten sonra yeniden kongreye hazırasın. Sakaryaspor’u yönetmeye yeni bir yüz çıksa çok daha iyi olur. Mali yapılanma bozulur ipin ucu kaçarsa bir daha o ucu yakalayamayız” şeklinde konuştu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!