İSMAİL GÜRSES BASINLA BİR ARAYA GELDİ

featured

İSMAİL GÜRSES BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Sakaryaspor Yönetimi sabah  spor basını ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Başkan İsmail Gürses, yaptığı açıklamada sportif anlamda yanlışlar yaptığını itiraf etti.

“ YÖNETİCİLİK YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ “

Sakaryaspor’da yönetim kurulu Beyzade Cafe’de spor basınıyla buluştu. Toplantıda önemli açıklamalar yapan Başkan İsmail Gürses sportif anlamda yanlış kararlar verdiğini söyledi. Başkan Gürses, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:   “Maalesef Türkiye’de başarı aldığınız futbol sonuçlardan ibaret. Ama bir de bu işin mutfak kısmı var. Kapanan Store’yi Dükkan54 yaparak canlandırdık. Şimdi de Dergi54 çıktı. Türkiye’de yöneticilik değil idarecilik yapılıyor. Biz burada yöneticilik yapmaya gayret ediyoruz.”

“ SPORTİF DİREKTÖRLÜK KONUSUNDA BAŞARILI OLAMADIK “

Sportif Direktörlük konusunda başarısız olduğunu itiraf eden Gürses, “Israrla üzerinde durduğum ama başarılı olamadığım bir Sportif Direktörlük konusu var. Futbolu,  futbolu bilenlere bırakmak istiyorum. Bu sistem gelecekte yeniden olacak. Sportif anlamda yanlış kararlar verdim. Ligin üstünde bir takım kurduk. Kötü başladık, kötü gittik ama olmadı ve kan değişimine gittik. Devre arasında eksik bulduğumuz bölgelere yeni takviyeler yaptık. Artık yeni bir başlangıç yaptık. Oruçlu insanların iftar vaktini bekler gibi Sakaryaspor’un şampiyonluğunu bekliyoruz. Bu sene gemiyi hep birlikte limana yanaştıracağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!