İsmail Gürses 2023’te Süper Lig’deyiz

featured

İsmail Gürses  2023’te Süper Lig’deyiz

Başkan adaylığını  resmen açıklayan eski başkan İsmail Gürses “Sakaryaspor’un düştüğü şu durum bizi son derece rahatsız ettiği için buradayız” dedi

İsmail Gürses resmen aday. Dün Evin Sofrası’nda düzenlediği basın toplantısında İsmail Gürses camiaya umut pompalarken 7 yıl sonra yeniden neden aday olduğunu şu cümlelerle özetledi; “Sakaryaspor’un düştüğü şu durum bizi son derece rahatsız ettiği için buradayız”

Gürses “Genel kurul tarihinin açıklandığı günden bu yana çalışıyoruz, ancak hazır olduğumuzu hissettik ve buradayız. Yönetimimizi belirledik, hoca konusunda 6 tercihimiz var, kadro konusunda başarılı bir sezon geçiren U19’ları unutmadan bir çalışma yaptık, kaliteli transferlerimiz olacak ve umuyorum iyi bir sezon geçireceğiz. Bu arada şunu önemle belirtmeliyim ki yıllık değil, 7 yıllık bir program yaptık, 2023’te Sakaryaspor süper ligde olacak. Yeni sezona yeni statta başlamak istiyoruz, bunun için gerekli sıkıştırmalarımızı yapacağız. Bir bakacağız 7 yıl geçmiş ve Sakaryaspor vergi borcunu bitirmiş ve süper ligde mücadele ediyor” diyerek projelerini basınla paylaştı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!