Işık sacıyorda..

featured

Işık sacıyorda..

Sakaryaspor Sultan beyliden sonra  Payas Belediye engeli nede  toslamadı. Oysa bundan önce  Payas bize bayağı eziyet çektirmişti. Pazar günü öyle olmadı, Tarihte Sakaryaspor zaferi devreye girdi.Osman Özdemirin bedenindeki tecrübe yüklü futbol eli nispeten takıma değmiş. Örnek mi istiyorsunuz,buyurun size örnek.  Bir kere takım içindeki yaşlı kontenjan cenneti içinden, daha genç kontenjan yüklü oyunculara forma vermiş. Futbol atar damarlarının atışını rutin hale getirmek adına gençlere forma uzatmasını Özdemir artısı olarak buraya not ediyorum. Kan değişimi izlerinin ayak izlerinide ,Payas galibiyetinin içinde bir yere yerleştirmek gerek.  Affedilen Talhaya al sana forma ,artık bu saatten sonra top sende demiş. Talhada bu futbol elinin içini, elinden geldiğince doldurmayı başardı.

Osman Özdemirle beraber takımdaşlık ,daha iyi mücadele, takımın içine sinmiş. Bunlar Payas önündeki futbol filminin iyi yüzleri. Amma vela kin Sakaryaspor ikici yarının ilk dört dakikasında savunma gerisine atılan toplarda öyle açıklar verdi ki sormayın gitsin. Kalecide bu takımın hedefe koşan yüzünün kalecisi değil. Osman Özdemir tez elden önlemini almalı. Her zaman bu kadar şans sizinle beraber yol yürümez. Güzel gecen günün içinden elde kalan üç puan iyi puandır.

Alanları ,atanların ,bu futbol oyununu sahaya uyarlayanların ,ayaklarına ,yüreklerine sağlık. Sakaryaspor bize bazen korku filmide izletirse de artıları daha fazla bir Pazar yaşattı. Talhanın asistin, Ercağın zamanlama yanlışı eklenmesede,Talha’nın uzaklardan mermi gibi vuruşu gol olmasada ,Serdarın füzesi iç direkten dönsede ,Ercağın tamamlamasını gol noktasında kalecinin müthiş ayak refleksi dur desede bu Sakaryaspor bizi en azından futbolun heyacan dalgası içine itti. Ne diyelim Allah nazardan saklasın.

Osman Özdemir bu takımın taşlarını oturtmak adına şimdilik olumlu hamleler atmış. Biz bu takımın daha iyiye gitmesi için bu hamlelerin daha da artması gerektiğine inanıyoruz. Özellikle gol noktaları ve de savunma bloğu Sakaryasporun aksayan yüzü. Özetle Sakaryaspor tam anlamıyla olmasada futbol  umiti daha bol ışık saçıyor. Günün içine iyi çocuklar diye birilerini not etmeye kalksam elimdeki kalemden Fikret in,Talhanın ,Ercağın ,Serdarın isimleri çıkar. Karşılaşmanın hakemi genelde iyi bir karşılaşma yönetti. Sakaryaspor lehine verilen penaltı yan hakem orta hakem işbirliğinin güzel yüzü olarak sahaya yansıdı. Hemen belirtelim golü bir nolu hakem Barış Çardaklı verdi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!