İSA MÜSLİM’İN MUTLU GÜNÜ

featured

İSA MÜSLİM’İN MUTLU GÜNÜ

Sakarya Amatör futbolunun ve Olgunlar turnuvasının tanınmış isimlerinden İsa Müslim Pazar günü Oğlu Semih’in düğününü gerçekleştirdi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Neslihan ve Mesut Birol’un biricik kızları Melike Birol  ile Aysel ve İsa Müslim’in oğulları Semih Müslim 30 Nisan Pazar günü Kapalı Çarşı’da bulunan Duygular düğün salonunda yapılan cemiyetle dünya evine girdiler. Spor camiasının yakından tanıdığı İsa Müslim’in sporcu ve yönetici dostları da bu mutlu günlerinde Birol ve Müslim ailelerini yalnız bırakmadılar. Kınası da yine Duygular Düğün salonunda Perşembe gecesi gerçekleştirilen düğün gecesi ise İsa Müslim’in yakın dostları Amatör Futbolcular derneği Başkanı Ömer Bektaş, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Zeki Sürer, ile eski futbolcu arkadaşları Sabahattin Kıyak ve Ramazan Şekerci de Müslim ailesini yalnız bırakmadılar ve gecenin anısına bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!