Influencerlar ormanlarımız için parkede kozlarını paylaştı!

featured

Influencerlar ormanlarımız için parkede kozlarını paylaştı!

 

Dijital dünyanın milyonlarca takipçiye sahip influencerları Türkiye’nin ormanları için basketbol sahasına çıktı. Binomo Forest Cup etkinliğinde bir araya gelen 10 influencerın attığı her basket 10 fidana dönüştü. Kıyasıya geçen rekabet 64-64 berabere tamamlanırken kazanan taraf serbest atışlarla Sarı Takım oldu. Maçın sonucuna göre 1400 fidan Binomo tarafından OGEM-VAK’a fidan bağışı olarak aktarıldı.

 

Sosyal medya dünyasının tanınmış isimleri Binomo Forest Cup etkinliğinde bir araya geldi. Binomo tarafından organize edilen basketbol maçında 10 influencer Sarı Takım ve Siyah Takım olarak ikiye ayrıldı. Yüksek tempoda geçen karşılaşmanın sonucunda kazanan takım serbest atışlarla Sarı Takım oldu.

 

Atılan her basketin Binomo tarafından 10 adet fidana dönüştüğü karşılaşmaya sosyal medya dünyasının ünlü isimleri katıldı. İçerik üreticileri olarak bilinen Ecenaz Üçer, Cihan Albayrak, Mert Eren Bülbül, İlker Gümüşoluk, Ümit Ucur, Michele Cedolin ile birlikte Masterchef’in eski yarışmacıları Furkan Yalçın, Batuhan Bayır ve Özgül Coşar parkede yerini aldı.

 

Beyoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşma 64-64 skoruyla tamamlandı. Berabere biten karşılaşma serbest atışların sonucunda Sarı Takım’ın lehine sonuçlandı. Karşılaşmada en çok skoru ise 16 sayı ile Cihan Albayrak üretti.

 

Atılan her basketin Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı adına 10 adet fidana dönüştüğü karşılaşma sonucunda toplam 1400 fidan Binomo sponsorluğunda doğa ile buluştu.

 

1400 fidanı ülkemiz ormanlarına armağan ettik

 

Mücadelenin kazanan takımı olan Sarı Takım kaptanı Özgül Coşar, “Bugün burada influencer arkadaşlarımızla çok güzel bir amaç için bir arada olduk. Rakibimiz Siyah Takım gibi görünse de mümkün mertebe basket atmak ve rakibimizin basket atmayı istiyorduk. Başta bu organizasyonu sağlayan Binomo’ya, influencer arkadaşlarımıza ve yanımızda olan takipçilerimize teşekkür ederiz. Her basketin fidana dönüştüğü bu etkinlikte 1400 fidanın yeşerttik.” dedi.

 

Maçın galibi Türkiye’mizin ormanları oldu

 

Maç hakkında görüşlerini paylaşan Siyah Takım kaptanı Ecenaz Üçer, “Öncelikle bu keyifli maç ve galibiyetleri için rakibimiz Sarı Takım’ı tebrik ederiz. Hep birlikte çok eğlendiğimiz, basket attıkça fidan diktiğimiz bir etkinlik geçirdik. Kazanan rakibimiz Sarı Takım gibi görünse de esas kazanan doğamız ve ormanlarımız oldu. Bu imkânı bize sağlayan Binomo’ya çok teşekkür ederiz.” dedi.

 

Hızlı işlem platformu Binomo tarafından düzenlenen etkinlik sonucunda 1400 fidan OGEM-VAK aracılığıyla doğa ile buluşturacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!