İNCEDAL’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

featured

İNCEDAL’DAN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

Spor Toto 3’ncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Yomraspor’u 2-1 mağlup ederek güzel bir başlangıç yaptı.

İNCEDAL “ GALİP GELMEK BÜYÜK AVANTAJ “

Sakaryaspor’un başında ilk resmi müsabakasına çıkan Teknik Direktör Yavuz İncedal maç sonu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Teknik Direktör İncedal yaptığı açıklamalarında; “lig arasında takımın başına getirildim. Kısa soluklu bir takımla tanışmam oldu. 15 günlük bir sürede çok çalıştık. Takımımıza yapılan takviyeler biraz geç oldu. Ancak biz çalışmalarımızdan ve hedeflediğimiz noktaya ulaşmaktan geri kalmadık. Takımın başında çıktığım ilk resmi maçım. Sakaryaspor camiasına böyle bir galibiyet sunarak başlamaktan mutluyum. Öncelikle Sakarya’dan buraya kadar gelen muhteşem taraftarımıza binlerce kere teşekkür ediyoruz. Sahada gerçekten yüreklerini ortaya koyan, böyle maçların kazanılması bilinciyle sahaya çıkan oyuncularımı çok iyi mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Uzun bir aradan sonra deplasmanda alınmış bir galibiyet var. Belki sahada çok çok iyi bir futbol ortaya koyamamış olabiliriz ama galip gelmek çok büyük bir avantaj. Yolumuza devam ediyoruz, herkesi kutluyorum. Bu ilk galibiyeti de Sakarya’da bizleri merakla bekleyen, buraya kadar gelerek bizlere destek olan fedakar taraftarlarımıza hediye ediyoruz” dedi.

IMG_7133

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!