İller Arası Karate Ligi Sona Erdi

featured

İller Arası Karate Ligi Sona Erdi

9 Aydır devam eden Ligin Finalleri 10 ilden 847 sporcunun katılımıyla Camili Yenikent Spor Salonunda son buldu.

Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşıyla başlayan ve Lig Finalleri öncesinde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, 10 İl’den 847 sporcunun katıldığı bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek,  turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ise Türkiye’nin en başarılı federasyonlarından biri olduklarını belirterek, başarılarını istikrarlı bir yapıya getirdiklerini söyledi. Uluslararası arenada her zaman başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyen Delihasan, katılan tüm sporculara başarılarılar diledikten sonra, Avrupa Karate Federasyonu Hakem Kurulu Üyeliğine atanarak büyük bir başarı elde eden aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karate antrenörü olan,  Uğur Kobaş’a bir Şilt takdim etti.

Yarışmaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Orhan Bayraktar, Türkiye Karate Federasyonu Başkan V. Meydan Kobaş, İdari yetkililer ve sporcu velileri de ilgiyle izledi.

Dereceye giren (A) grubu sporcularına kupa (B) grubu sporcularına madalya, kulüplere ise birer şilt takdim edildi.

IMG_2777 IMG_2788 IMG_2810 IMG_2813 IMG_2815 IMG_2821 IMG_2823

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!