“ İLK MAÇ BİZİ KANDIRMAMALI “

featured

“ İLK MAÇ BİZİ KANDIRMAMALI “

Teknik Direktör Osman Özdemir takımın durumundan memnun olduğunu söyledi. Özdemir “İlk maç bizi kandırmamalı. Bundan sonra oynayacağımız maçlar daha belirleyeceği olacaktır” dedi.

“ GENİŞ BİR KADROYA SAHİBİZ “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ilk hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada “Yorucu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tabi ki amacımız bu hazırlık maçlarını fazla oynayıp eski oyuncularla yeni transferleri kaynaştırmak istiyoruz. Birbirlerini tanıma açısından bu müsabakalar önemli” dedi. Özdemir “İlk maçta iki 45 dakikada iyi ayrı takım vardı sahada. Geniş bir kadroya sahibiz. Ortaya konan futbol ilk maç olmasına rağmen birlikte hareket etme, birlikte oyunu yönlendirme gayet iyi. Hoşumuza gitti. İlk maç bizi kandırmamalı, bundan sonra daha ciddi maçlar oynayacağız. Adanaspor, Boluspor, Buca gibi maçlarımız olacak. O maçlarda daha birçok şey ortaya  çıkabilir. Nerede iyi yapıyoruz, nerede kötü, nerede hatalı, nerede doğru işler yapıyoruz bunları gözlemleyeceğiz. O açıdan bu maçlar bizim için ders verici nitelikte. Bugünkü oyundan memnunum, sakatlık olmaması, olay olmaması maçın 90 dakikada tamamlanması bizi sevindirdi. Kampımızda gayet iyi geçiyor” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!