İLK HAZIRLIK MAÇINDA İLK GALİBİYET

featured

İLK HAZIRLIK MAÇINDA İLK GALİBİYET

Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü ilk hazırlık maçında Antalyaspor’u 72-56 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada yeni transferler de forma giydi.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI ANADOLU EFES’LE

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü yeni sezonda yer alacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’i öncesinde ilk hazırlık maçına Antalyaspor karşısında çıktı. Kocaeli Kartepe The Green Park’ta oynanan maçta yeni transferler Moustapha Fall, Nikola Jankovic, Rodney Pryor, Nathan Boothe, Mehmet Özdoğan, Can Korkmaz ve Metecan Birsen’de forma giydi. İlk çeyreği 15-16 Antalyaspor üstünlüğüyle geçilen mücadelenin ikinci çeyreğinde maça ağırlığını koyan Büyükşehir Basket devreye 40-30 üstünlükle girdi. Antalyaspor üçüncü çeyrekte daha etkili bir oyun ortaya koyarak farkı 6’ya indirdi ve periyot 59-53 yeşil siyahlı ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Son çeyrekte maça tekrardan ağırlığını koyan ve savunma sertliğini artırarak rakibine sadece 3 sayı şansı tanıyan Büyükşehir Basket ilk hazırlık maçını 72-56’lık skorla kazanmayı başardı. Büyükşehir Basket ikinci hazırlık maçına 8 Eylül Cuma günü Anadolu Efes karşısında çıkacak. Saat 18.00’da başlayacak olan mücadele İstanbul’da oynanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!