İlk 8 için kritik mücadele

featured

İlk 8 için kritik mücadele

Tahincioğlu BSL’nin 12. haftasında oynanacak Galatasaray Odeabank mücadelesi öncesi açıklamalarda bulunan Altuğ, “Türkiye Kupası’na katılabilmek adına çok önemli 4 mücadeleye çıkacağız. Bunlardan ilki de 23 Aralık Cumartesi günü Galatasaray Odeabank randevusu olacak. İstanbul’da yaşayan tüm Sakaryalıları kritik mücadeleye davet ediyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında oynanacak Galatasaray Odeabank mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.  Zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Akgün Altuğ,

İstanbul’da yaşayan tüm Sakaryalıları 23 Aralık Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’na davet etti.

 

Türkiye Kupası için ilk 8

Akgün Altuğ, “Süper Lig’de oynadığımız ilk sene olmasına rağmen dikkat çeken bir takım olduk. Ligin en az sayı yine takımlarından biriyiz. Geride bıraktığımız 11 haftada 6 galibiyetle ligin 8. sırasında yer alıyoruz. İlk yarının sonu için 4 maçımız kaldı. Türkiye Kupası’na katılabilmek adına çok önemli 4 mücadeleye çıkacağız. Bunlardan ilki de 23 Aralık Cumartesi günü Galatasaray Odeabank randevusu olacak. İnşallah ilk yarıyı ilk 8 içinde tamamlayarak kupada yer almak istiyoruz” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!