İl Müdürü Arif Özsoy, Şampiyon Sporcuları Ağırladı

İl Müdürü Arif Özsoy, Şampiyon Sporcuları Ağırladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Şampiyon Kick Boksçu Orhan Şimşek,  Milli Atletler Zehra Oral ve Ezgi Kol’u antrenörleri İbrahim Şen, Seydi Gökpınar, Atletizm İl Temsilcisi Atakan Gündoğdu ve Kick Boks İl Temsilcisi Hayri Ad ile birlikte ağırladı.

İl Müdürü Arif Özsoy; “Atletizm ve Kick Boks branşında son yıllarda Sakarya olarak başarı grafiklerini artarak devam ettiğini söyleyerek Şampiyon sporcuları  ve antrenörlerini tebrik etti.

Atletizmde Balkan Şampiyonasında Fırtına Gibi Estiler

İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda Türkiye’nin ev sahipliğinde dördüncü kez yapılan Balkan Salon Atletizm Şampiyonası’nda Sakarya’lı Milli Sporcular, başarılı grafiğiyle göz doldurdu.  Yarışmalardaki tek Türkiye rekoru ise 4×400 metrede ikinci olan Kadın Milli Takımı’ndan geldi. Sudenaz Kazanççı, Zeynep Kuran ve Sakarya’lı Ezgi Kol ve Zehra Oral oluşan Milli Takım, 3.51.83 ile ikinci olurken, 20 yaş altı salon Türkiye rekorunu 5 saniye geliştirdi.

Milli Takım’da yer alan rekortmen sporcumuz Umut Uysal, 60 metrede seçmede 6.78, finalde 6.76, Berke Akçam ise 400 metrede 47.76’lık dereceleriyle şampiyona rekoru kırarak altın madalya kazandı.

Kick Boksta Orhan Şimşek, Yunan ve Bulgar Rakiplerini Yenerek Şampiyon oldu

Atina’da düzenlenen Dünya Kupası Kick Boks Şampiyonasında 63 kg.’da ringe çıkan Sakarya’lı Sporcu Orhan Şimşek Yarı finalde Yunanlı rakibini, final müsabakasında ise Bulgar rakibini yenerek şampiyon oldu. Orhan Şimşek Şampiyonluk kupasını alırken, Yunanlı rakibi ise ödül almak için kürsüye çıkmadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!