İl Müdürü Arif Özsoy, Özel Şampiyonları Ağırladı

featured

İl Müdürü Arif Özsoy,

Özel Şampiyonları Ağırladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İşitme Engelliler İl Temsilcisi aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwon-Do antrenörü Davut Cengiz ve Şampiyonlar Spor Kulübü Antrenörü Cemil  Saydam , Tüvasaş Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yakup Karabağ, İşitme Engelliler sporcuları ve para olimpik sporcusu Fatih Canbaz, Fahrettin Karabağ ve Muhammet Emin Gülçe’yi ağırladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Eskişehir’deki şampiyonadan başarıyla ayrılan sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

05-06 Eylül 2020 tarihleri arasında Eskişehir İlinde düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwon-Do Poomse Şampiyonasına 17 İlden, 47 Kulüpten 128 sporcunun katıldığı Şampiyonada, Sakaryalı sporcular fırtına gibi eserek 4 gümüş madalya almıştı.

Son derece zevkli ve çekişmeli geçen şampiyona sonucunda Sena Nur Yılmaz,  Muhammet Emin Gülçe ve Hasan Ali Şahbaz Türkiye 2.’ncisi olarak gümüş madalya alırken, Sena Nur Yılmaz takım halinde de Türkiye 2.’nciliği elde etmişti.

Fahrettin Karabağ ise , Danimarka’da yapılan Uluslararası Parapoomsae Taekwondo müsabakasında 1’nci olmuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!