İl Karmasında Final Sevinci

featured

Tekirdağ’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Yarı Final Grup müsabakaları sona erdi.

Sakarya İl Karması Yüzme takımı hem erkekler, hem de kızlarda grup yarışmalarını İkinci sırada tamamladı. Sakarya İl Karması Yüzme takımı erkekler ve kızlarda AnaLig’de Final Grubuna kaldı.

Tekirdağ, Sakarya, İzmir, Eskişehir, Denizli , Muğla, İstanbul (Anadolu yakası ve Avrupa yakası), Yalova, Kocaeli, Bilecik ve Bursa İllerinden  sporcuların katıldığı müsabalarda da 13-14 yaş grubu kızlarda İzmir 250 puanla birinci, Sakarya 229 puanla ikinci, Eskişehir 196 puanla üçüncü oldu.  13-14 yaş grubu erkeklerde ise İzmir 304 puanla birinci, Sakarya 175 puanla ikinci, Tekirdağ 173 puanla üçüncü oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy;”Yüzme İl Karması ekibimiz Türkiye Finallerine kalarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Sporcularımızın bu başarıda pay sahibi olan başta aileleri olmak üzere, antrenörlerimize teşekkür ediyorum.  Sporcularımıza final Grubunda da aynı başarıyı tekrarlayacaklarına canı gönülden inanıyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!