İl Emniyet Fatih Kaya’ya teşekkür ziyareti.

featured
 İl Emniyet Fatih Kaya’ya  teşekkür ziyareti.

Türkiye Karate federasyonu başkanvekili Meydan Kobaş, Avrupa, Dünya Karate federasyonu hakem kurulu Üyesi Uğur Kobaş, milli takımlar menejeri Hikmet Şaha, organizasyon kurulu Üyesi Tayfun Kobaş tarafından Sakarya il emniyet müdürü Fatih Kaya’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 

Karate branşında siyah kuşak 4. Dan, Milli hakem ve antrenör olan İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya Türkiye Karate federasyonu Tarafından Ağustos ayında ilimizde yapılan Türkiye kulüpler arası takım kata Şampiyonasının yapılmasında ve Karate branşının ülke genelinde ki gelişimine verdiği katkılardan dolayı Türkiye Karate federasyonu başkanı Esat Delihasan adına, Başkan vekili Meydan Kobaş tarafından Teşekkür belgesi, Milli takımlar menejeri Hikmet Şaha tarafından milli takım eşofmanı takdim edildi. 

Başkan vekili Meydan Kobaş

 “Başkan vekili meydan KOBAŞ 

“Emniyet müdürümüz kısa zamanda birçok başarılara ve ilklere imza attı. İlimiz halkı da müdürümüzü çok sevdi. Spor camiası na yakınlığı  ile de tanınan müdürümüz, halk İle olan yakınlığı dolayısıyla pandemi öncesi ve pandemi sürecinde iyi bir performans sergileyerek ilimiz için gurur kaynağı olmuştur. İl emniyet müdürümüzü tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!