İl Antrenörleri ” Yaşayan Stadyum ” Projesi Kapsamında Yeni Stadyumu Gezdi

İl Antrenörleri ” Yaşayan Stadyum ” Projesi  Kapsamında Yeni Stadyumu Gezdi

Yeni Sakarya Stadyum altında yapılan “Yaşayan Stadyum ” Projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmalarının konukları Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Antrenörler oldu. Atletizm , Boks, Judo, Güreş, Karate, Kick Boks, Eskrim ve diğer branşlar için yapılacak olan cep salonları ziyaret eden Antrenörler, hem yapılan salonla ilgili Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Aka’dan hem bilgi aldılar ve hem de kendi fikirlerini sundular.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Aka ; “ İl Müdürlüğü antrenörlerinin Cep salonların branşlar için daha faydalı olacak şekilde düzenlenmesi için Antrenörlerin fikirleri ile iş birliği içerisinde ortaklaşa çalıştıklarını belirttiler.

Toplamda 17 branşa spor salonu tahsis edilmesi düşünülen Yeni Sakarya Stadyum altında her branş antrenörlerinin fikirleri doğrultusunda bir yol haritası oluşturuluyor. Yol haritasından sonra salon planlaması ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mühendisleri tarafından yapılıyor. Salonların yapımı ile eş zamanlı olarak havalandırma, aydınlatma ve güvenlik gibi ihtiyaçlarda karşılanıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!