İkizler Spor Kulübünden Cevat Keser’e hayırlı olsun ziyareti..

featured

İkizler Spor Kulübünden Cevat Keser’e hayırlı olsun ziyareti..

Pamukova İkizler Spor Kulübü Antrenörleri, sporcuları ve aileleri Ak partiden tekrar belediye başkanı adayı gösterilen Cevat Keser’i ziyaret ederek “ Hayırlı olsun “ dileğinde bulundular..

Pamukova İkizler Spor Kulübü, antrenörleri, sporcuları ve aileleri toplam 45 kişilik heyetle,  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiden tekrar aday gösterilen belediye başkanı Cevat Keseri makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Keser’e teşekkür eden antrenörler , sporcular ve aileleri her zaman başkan Keser’in yanında olacaklarını ifade ettiler.

Başkan Keser İkizler Spor Kulübünün ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek her zaman olduğu gibi bundan sonrada sporu ve sporcularını desteklemeye devam edeceğini ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

25 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında Antalya yapılacak r minikler ve yıldızlar Türkiye Şampiyonasında İkizler Kulübü antrenör ve sporcularına başarılar dileyen Başkan Keser sporculara destek sözü verdi.

İkizler Kulübü Antrenörleri Naci ve Nebi İhtiyar ise kendilerine verdikleri desteklerden dolayı başkan Keser’e teşekkür ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!