“İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz”

featured

“İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz”

Tahincioğlu BSL’nin 16. haftasında oynanacak Demir İnşaat Büyükçekmece mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulunan Koç Selçuk Ernak, “Takım olarak geliştirdiğimiz basketboldan çok memnunum. Aynı çatı altında çalışmalarımızı arttırarak ve daha fazla ilerleme kaydederek ilk yarıda aldığımız sonuçları geliştirmeye çalışacağız. İkinci yarıya güzel bir galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında karşılaşacağı Demir İnşaat Büyükçekmece mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antreman öncesinde değerlendirmelerde bulunan Koç Selçuk Ernak, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirtti. Ernak, ayrıca zorlu mücadeye taraftarları da davet etti.

 

Geliştirdiğimiz basketboldan memnunum

Takımın performansı hakkında açıklamalarda bulunan Koç Selçuk Ernak, “Bu sene ligde kalıcı olmak bizim için birinci amaçtı. Daha önce de ligin başında genç bir takım olduğumuzu ve bu acemiliğin bize sorunlar çıkardığını ifade etmiştim. Her maç bizim biraz daha ilerlediğimiz ve zamanın lehimize çalıştığı bir ilk yarı oldu. Dolayısıyla takımın geldiği yerden hem oyuncuların bireysel olarak hem de takım olarak geliştirdiğimiz basketboldan kendi adıma çok memnunum. Tabiki bununla yetinmek gibi bir düşüncemiz olamaz. Takımımızı kurarken mümkün olduğu kadar potansiyeli açık, ilerleyebilecek, kendine, takıma ve bu şehre bir şeyler katabilecek isimleri bir araya getirmeye gayret etmiştik. Aynı çatı altında çalışmalarımızı arttırarak ve daha fazla ilerleme kaydederek ilk yarıda aldığımız sonuçları geliştirmeye çalışacağız” dedi.

 

Zor bir maç olacak

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol maçı için gerçekleştirdikleri hazırlık çalışmalarına değinen Ernak, “Demir İnşaat Büyükçekmece Takımı çok ciddi bir rakip. Ligin başındaki karşılaşmamızda biz özellikle maçın son kısmında gereken olgunluğu gösteremeyip gereksiz fauller alıp çok önemli oyuncularımızdan yoksun olarak maçı tamamlamak durumunda kalmıştık. Diğer maçlarda bu olgunluğu belli bir seviyeye getirdik ama bütün ilk yarı ve Avrupa Kupası maçlarında tabi ki Büyükçekmece takımı da ilerledi. Zor bir maç olacak. Çok iyi çalışan ve önemli silahları olan bir rakiple karışılacağımızın farkındayız. Hazırlıklarımızı da buna göre yönlendiriyoruz” diye belirtti.

 

Taraftarımızın desteği önemli

Taraftarı Cumartesi günü oynanacak olan maça davet eden Ernak, “Kendi sahamızda uzun zamandır seyircimizin karşısına çıkmadık. Burada oynadığımız son maçta da Eskişehir maçında seyirci cezamız vardı. Çok güzel bir maç olmuştu. İsterdik ki seyircimiz de olsun yanımızda. Çünkü onlar güzel basketbol seyretmeyi hak ediyorlar. Dolayısıyla Cumartesi günü saat 20.15’te oynayacağımız Demir İnşaat Büyükçekmece maçına seyircimizi davet ediyoruz. Destekleri bizim için çok önemli. Sakarya basketbolu adına güzel bir gün olur diye düşünüyorum. Onlarla güzel bir basketbol seyrettirip ikinci yarıya güzel bir galibiyetle başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!