İKİNCİ AMATÖRDE SAHTE OYUNCU SKANDALI !

featured

İKİNCİ AMATÖRDE SAHTE OYUNCU SKANDALI !

Sakarya 2. Amatör küme futbol müsabakalarının sonlarına yaklaştığımız bu günlerde oynanan karşılaşmalarda sahte futbolcuların da boy göstermesi can sıkmaya başladı. 2. Amatör Küme Merkez-2 Grubunda liderlik mücadelesi veren Arifiye Atılganspor ile Kazımpaşa Beldespor müsabakasında Kazımpaşa Beldespor’un  sahte oyuncu oynattığı iddiası ile Arifiye Atılganspor bu oyuncunun maçın hakemi Hasan Işık’la birlikte bir fotoğrafını çektirerek itirazda bulundu. Ancak ne var ki yapılan itiraz bugüne kadar sonuçlanmaktan uzak kalmış. Durumda.

“ ALİ ARSLAN İŞİ SAVSAKLAMAYA ÇALIŞIYOR ! “

Atılgansopor Teknik sorumlusu ve Başkanı Cengiz Cengiz yaptığı açıklamada, “ rakibimiz Kazımpaşa Beldespor,  Harbişspor takımı oyuncusu Sefa’yı bize karşı sahaya sürdü. Biz de bu futbolcuyu tanıdığımız için hakemle birlikte fotoğrafını çekip, itirazda bulunduk ama Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan işi ağırdan alarak aradaki zamanın uzamasını sağlamaya çalışıyor,Bunun nedeni de yapılacak İl Temsilcisi seçimi öncesinde Hüseyin Boz’a destek verdiğimizi açıklamamdır. Bunun üzerine böyle bir davranışta bulunduğunu gördüğümden gerekli yerlere de müracaatımızı yapacağız” Diye konuştu.

Sahte oyuncu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!