İHK Klasman adaylarını Açıkladı

İHK Klasman adaylarını Açıkladı

Sakarya bölgesi İl Hakem kurulu sezon sonu sınavlarında klasmana düşündüğü Hakem ve Gözlemci adaylarını belirledi. Bölgesel Orta ve Yardımcı hakemlerin yanısıra , sınavlara katılıp gözlemci olmak adına şansını deneyecek olan Bölgesel Gözlemci adaylarını da belirledi.  Buna göre Bölgesel Orta hakem olmak adına Tayfun Güz, Uğur Muslu ve Yunus Aytekin Atabek ter dökecekler. Bölgesel Yardımcı Hakemlik için ise İHK ( Sakarya İl Hakem Kurulu) Bilal İnci, Cem Harman, Hakan Can Yılmaz,Halit Musaoğlu. Bölgesel Kadın yardımcı Hakem adayı olarak Sedanur Canakanın ismini MHK ye bildiren İHK, gözlemci olarak ,Yasin Subaşı, Cemal Akkaya, Ahmet Alemdar ve Özkan Kavalın ismini MHK ye bildirdi. Bu arada Ulusal hakemlik için ise belirlemeleri yıl içi performanslarına göre MHK yapacak.

BURSADA KOŞACAKLAR

İHK tarafından teklif edilen isimler yazılı ve kondisyon testlerine tabi olacaklar. Bursa’da yapılacak olan kondiksiyon testlerinde başarılı olamayanların yükselme şansları olmayacak. Hakem ve gözlemci adayları burada ayrıca mülakata tabi tutulacaklar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!