İHK Gözlemci takviyesi yaptı

İHK Gözlemci takviyesi yaptı

Sakarya da Hakem camiasında yeni yılın ardından bazı yenilikler devreye girdi. İHK  Gözlemci kadrosuna geçmişte Sakaryaya hakem olarak, yönetici olarak hizmet veren, geçmişte gözlemcilik yapan ,bir süre ayrılık yaşayan isimleri tekrar bünyesine aldı. Ercan Yıldırım Başkanlığındaki İHK bazı gırgınlıklarıda ortadan kaldırmak adına 12 yeni Gözlemciyi kadrosuna kattı.

YUNUS EREN BIRAKTI

Yeni Gözlemci kadrosu içinde dikkati çeken isimler arasında çiçeği burnunda Hakemde var. 2016-2017 sezonun ilk yarısında hakem olarak görev yapan Süper ligde 6 maçta düdük çalan Yunus Eren hakemliği bırakıp Gözlemci kadrosuna geçti.

TOTRAKANDA  GÖZLEMCİ OLDU

Sakarya bölgesinde kısa dönem hakemlik yapan, bir ara Dernek başkanlığı da yapan Fuat Totrakan tekrar hakem camiasına dönen isimler arasına katıldı. Hakem camiasından koptuktan sonra bir süre Harmanlıksporda yönetici kadrosunda yer alan Fuat totrakan gözlemci olduktan sonra Harmanlıkspordan istifa etti. Harmanlıkspor yönetimi Totrakanın yönetici kimliğine son veren kararını aldı. Bu gelişmelerin ardından Fuat Totrakan gözlemciliğe dönüş yolu açıldı.

YENİ LİSTEDE KİMLER VAR

İHK nin bünyesine kattığı yeni Gözlemci listesinde yaklaşık 12 kişi var. Yılmaz Kalk ,ŞükrüÖzkan ,Ahmet Öztürk ve Yücel İnce gibi camianın ağır toplarının yer aldığı yeni gözlemci listesi şu isimlerden oluştu.

Yılmaz Kalk,Şükrü Özkan,Ahmet Öztürk,Yücel İnce ,Yavuz Özcan,M.Onur Öztürk,Yunus Eren,Fuat Totrakan,Ufuk Kahya ,Süleyman Durmaz

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!