İbrahim Murat Gündüz’ün çok değer verdiği sporcusu spor toto süper ligi şampiyonu oldu

featured

Sporsever iş insanı İbrahim Murat Gündüz’ün çok sevdiği ve değer verdiği sporcusu Melis Nazlıcan Talun  Türkiye Muaythai Spor Toto Süper Ligleri şampiyonu olarak İtalya’da yapılacak olan MUay Thai Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan Yardımcısı iş insanı İbrahim Murat Gündüz ve Türkiye Muaythai Milli Takımı Teknik Direktörü Şahin Eroğlu coach’un çok değer verdiği  sporcuları Melis Nazlıcan Talun her çıktığı maça galip gelmek için çıkacağını, her zaman en iyisi olacağını anrenörü Şahin Eroğlu ve sporcuların abisi olarak tanınan İbrahim Murat Gündüz’ü hiçbir zaman mahcup etmeyeceğini söyledi.

Şahin Eroğlu coach bilindiği üzere bu sene içerisinde abu Dabi’de yapılan elit class Muay Thai Şampiyonasında Tayland’ı hezimete uğratarak ülkemize 18 Madalya kazandırmış, Tayland’ın milli sporu olan Muay Thai sporunda Tayland’lı sporcuları geride bırakarak  Dünya Şampiyonasında Ülkemizi Dünya sıralamasında üçüncülüğe yükseltmiş ve Muay Thai Milli Takımımıza tarihi bir zafer yaşatmıştı.

Taylandlıları üzen fakat Ülkemiz insanını sevindiren tarihi zaferin mimarı Şahin Eroğlu coach yakın dostu ve Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan Yardımcısı İbrahim Murat Gündüz’ün yeni hedefleri sporcuları Melis Nazlıcan Talun’u İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi gururlandıracak bir galibiyet kazandırmak.

Milli Sporcu ve daha Önce Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olan Melis Nazlıcan Talun ise İtalya’da Avrupa Şampiyonu olarak Ülkemizi gururlandırmak için gece gündüz demeden sürekli çalışacağını ve İtalya’da Türk Bayrağını birincilik kürsüsünde dalgalandıracağını söyledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!