İbrahim Murat Gündüz ve Şahin Eroğlu Yeni Projeleri konusunda anlaştılar

featured

Sporsever iş insanı İbrahim Murat Gündüz ile  kickboks ve muaythai alanında önemli başarılara imza atmış milli antrenör Şahin Eroğlu bir araya geldiler. İbrahim Murat Gündüz’ün ofisinde yapılan görüşme sonrası ikili yeni projelere imza attı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen  8. Turkish Open Kickboks Dünya Kupası’na İbrahim Murat Gündüz ve Gündüz’ün destek verdiği genç sporcular damga vurmuşlardı. Turnuvaya katılan genç isimler hem rakiplerine fırsat vermediler hem de adil ve keyifli bir müsabakaya imza attılar. Uzun bir süre boyunca deneyimli antrenör Şahin Eroğlu ile çalışan isimlerin bu başarısının ardında Milli Antrenör Şahin Eroğlu bulunuyor. Bunun üzerine İbrahim Murat Gündüz yeni ve farklı turnuvalarda sporcularının daha iyi bir verim elde edebilmesi adına Şahin Eroğlu ile görüşme yaptı.

Türk Sporuna Yeni İsimler Kazandırdılar

Türk sporunun gelişim çizelgesinde kick boks alanı bir adım daha geri kalmıştı. İbrahim Murat Gündüz ve milli antrenör Şahin Eroğlu ise kick boks alanının gelişmesi diğer spor dalları gibi konuşulması için birçok proje gerçekleştirdiler.

Buna bağlı olarak gerçekleştirdikleri en büyük projelerden birisi kickboks ve muaythai sporlarında başarılı işlere imza atan genç sporcular yetiştirmek oldu. Özellikle ikilinin önem verdiği isimlerden birisi olan Adana’lı kickboksçu  Ali Göktürk Benli rakip tanımaksızın başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. İkilinin yeni projesinin ise Ali Göktürk Benli gibi dikkat çeken yeni isimler yetiştirmek olacağı tahmin ediliyor.

Kickboks Turnuvasına Damga Vurdular

Başarılı işadamı İbrahim Murat Gündüz’ün destek verdiği sporcular geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen 8. Turkish Kickboks Open Dünya Kupasına damga vurdular. Turnuva öncesi Milli Antrenör Şahin Eroğlu ve ekibiyle beraber çalışan başarılı isimler turnuvada gösterdiği başarılarını Şahin Eroğlu’na borçlu.

İstanbul’da özellikle rakiplerine karşı kazandıkları her maçla izleyicilerin dikkatini çeken genç isimler Şahin Eroğlu ile çalışma şansına sahip oldukları için çok mutlu olduklarını belirttiler . Bunun yanı sıra İbrahim Murat Gündüz’de yakın dostu milli antrenör Şahin Eroğlu ile beraber genç sporculara faydalı olabilmek için  yeni projelere imza atacağını aktardı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!