İbrahim Murat Gündüz, Kick Boks Şampiyonlarına Destek Veriyor

featured

İbrahim Murat Gündüz, Türkiye’nin başarılı iş adamı ve spor yatırımcısı olarak tanınırken aynı zamanda kick boks alanında da aktif olarak rol almaktadır. Gündüz, son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Ego Spor kulübünde antrenörlük yapan Şahin Eroğlu’nun öğrencilerinin büyük başarısına tanıklık etti.

Melis Nazlıcan Talun, Muhammed Miran Bayram, Mehmet Zeki Kaya ve Yusuf Açık isimli dört yetenekli kick boks sporcusu, Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda kendi kilolarında birincilik elde ederek Portekiz’de yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonası‘na katılma hakkı kazandılar. Bu büyük başarıyı elde etmelerindeki en önemli etken ise antrenörleri Şahin Eroğlu’nun yönlendirmeleri oldu.

İbrahim Murat Gündüz, öğrencileri ve antrenörü Şahin Eroğlu’nu gönülden tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gündüz, özellikle kendi sporcusu Ali Göktürk Benli‘nin Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazanmasının gurur verici olduğunu belirtti.



Bu önemli başarıların ardından Şahin Eroğlu‘nun önümüzdeki yıl Türkiye Kick Boks Federasyonu başkanlığına aday olacağı da gelen haberler arasında. İbrahim Murat Gündüz, bu seçim sürecinde Eroğlu’na tam destek vereceğini ifade ederek, “Kazanması için her şeyi yapacağım” dedi.



İbrahim Murat Gündüz, iş dünyasında ve spor yatırımlarında gösterdiği başarılarıyla tanınırken, sporculara ve antrenörlere olan desteğiyle de adından söz ettiriyor. Sporcuların uluslararası platformlarda ülkemizi temsil etmesini ve başarılarını sürdürmelerini dileyen Gündüz, Türk Kick boksunun geleceği için de umut verici bir figür olarak ön plana çıkıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!