İbrahim Akın Leylek Türkiye 3.sü Sakarya 1.si oldu

featured

İbrahim Akın Leylek Türkiye 3.sü Sakarya 1.si oldu

 

İbrahim Akın Leylek 81 vilayetten sporcuların katıldığı Türkiye Milli Takım Seçmelerinde Türkiye 3. sü Sakarya 1.si oldu. Sponsor aradığını belirten Sakaryalı genç sporcunun sıradaki hedefi Mart ayında düzenlenecek olan Milli takım seçmeleri yarışında 1.lik kupasını Sakarya’ya getirmek.

 

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü mezunu Akın Leylek Fitness uzmanlığı üzerine yoğunlaştı. Üniversite 1. Sınıfta çalışmalara başlayan ve 4. Sınıfa kadar azimle kendini geliştirmeye devam eden Leylek, Cumartesi günü Türkiye çapında düzenlenen ve 81 vilayetten yaklaşık bin yarışmacının katıldığı milli takım seçmelerinde Türkiye 3. Sü Sakarya 1. Si olarak dostlarını ve bir yıldır görev yaptığı Balance Fitness Center Ailesini gururlandırdı. Yarışmaya katılarak hayalini gerçekleştiren genç sporcu ‘’ kendimi hazır hissettiğimde yarışmalara katılacağımı biliyordum. Yaklaşık 4 ay önce yarışma hazırlığına başladım. Bizim sıkletimiz atletik fizik sıkleti. Bu sıklette estetiklik, güler yüz ve orantılı kas kütlesi arıyorlar. Bütün kas grupları orantılı gelişmiş olmalı. Birinciliği kıl payı kaçırdığımı düşünüyorum’’ dedi.

 

‘’Balance Fitness Center destekçim oldu’’

 

Bir senedir Balance Fitness Center da eğitmenlik yaptığını belirten genç sporcu ‘’ burada antrenmanlarımı ve hazırlığımı çok güzel yaptığımı düşünüyorum. Beraber çalıştığım insanlar ve patronlarım desteklerini esirgemediler. Dinlenerek çalıştım. Kendimi yorgun hissettiğimde izin alma şansım oluyordu. Hazırlığımda hep yanımda oldular.’’ İfadelerini kullandı.

 

‘’Asla Vazgeçme’’

 

Vazgeçmeyin vurgusu yapan Başarılı sporcu Akın Leylek ‘’ Başarmak istiyorsanız asla vazgeçmeyin, kulağınızı dışarıdaki olumsuzluklara tıkayın ve hedeflerinize emin adımlarla yürüyün ve kendinize güvenin. Çalışmaya devam edin başarı çalıştıkça gelir’’ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!