HÜSRAN YİNE HÜSRAN 0-1

featured

HÜSRAN YİNE HÜSRAN 0-1
Sakaryaspor Spor Toto 3.Lig’in 7.haftasında deplasmanda Elaziz Belediyespor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip bu maç öncesinde 12 puan ile Sakaryaspor’un hemen ardında ligde üçüncü sırada bulunuyordu. Teknik Direktör Cem Cambaz Sakaryaspor için büyük önem taşıyan bu maçın kadrosuna Talha Mayhoş ve Ferhat Yazgan’a ilk 11 de görev vermedi.Önceki hafta Payas deplasmanından 1-0’lık yenilgi ile dönen yeşil siyahlılar bu hafta da aynı skorla mağlup olarak taraftarlarını bir kez daha hüsrana uğrattılar.
İKİ YARIDA İKİ AYRI SAKARYASPOR
Sakaryaspor Elaziz Belediye deplasmanına çıkarken aynı puanla üçüncü sıradaki Elaziz belediyespor’u yenerek rahatlamak istiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve Elaziz Belediyespor maçın 22. dakikasında Zafer’in uzaklaştıramadığı topu yakalayan Tufan deniz’in golüyle 1-0 Öne geçti. Maçın ikinci yarısında İsmail Cem Cambaz ilki onbire almadığı iki futbolcuyu oyuna alınca Sakaryaspor biraz hareketlendi ve maçın ikinci yarısında Elaziz Belediyespor’un 55. Dakikada 10 Kişi kalması üzerine baskılı bir futbol oynamaya başladı. Oyunu riske eden Teknik direktör Cem Cambaz 70. Dakikada stoperden Aytaç’ı oyundan alarak Talha’yı oyuna aldı. Ama baskı üzerine baskı kurulmasına rağmen maç ilk yarıda atılan tek golle 1-0 Sakaryaspor’un mağlubiyeti ile sona erdi.
STAD: Elazığ Atatürk Stadı
HAKEMLER : Erkan Özdamar Anıl Usta Tolga Özcan
ELAZİZ BELEDİYESPOR : Gökhan Mertcan Mehmet ( Nihat Dk. 74 ) Ekrem Tufan Deniz Serhat Emrah Çalışlar Emrah Yollu Hakan Ekrem ( Volkan 90+5 ) Ali ( Okan Dk. 73 )
TEKNİK DİREKTÖR : Bülent Güllü
SAKARYASPOR A.Ş : Ozan Fikret Canberk Aytaç ( Talha Dk. 70 ) Zafer Ceyhun ( Ferhat Dk. 46 ) Serdar Ümit Enes Abdülkadir Murat ( H. Altuğ Dk. 64 ) Erçağ
TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Cambaz
GOL : Dk. 22 Tufan Deniz ( Elaziz Belediye )
KIRMIZI KART : Dk. 55 Mertcan ( Elaziz Belediye )
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.14: Sakaryaspor atağında sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasına yapılan orta kalecinin eldivenlerinde kaldı. iki takım da gole ulaşmak için ataklar düzenliyor ancak iki takım da net pozisyona giremedi.
Dk.21: Sakaryaspor’da kornerden içeriye açılan ortaya Abdülkadir yükselip vurdu, top auta çıktı.
Dk.22: Elaziz Belediyespor atağında, içeriye açılan ortayı Sakaryaspor defansı uzaklaştırmak istedi, Soldan yapılan ortayı Zafer uzaklaştıramadı Elaziz Belediyespor’dan Tufan topa düşmeden vurarak takımının beraberlik golünü kaydetti.
Dk.26: Sakaryaspor’un kullandığı kornerde top ceza sahasına düştü. Yaşanan karambolde Elaziz defansı topu uzaklaştırdı
Dk.30: Elaziz Belediyespor atağında Mertcan, ceza sahasının hemen önünden kaleyi denedi. Top iki direğe de çarpıp kalecide kaldı.
Dk. 45+2 Elaziz Belediyespor atağında defansın arkasına sarkan Ali, kaleciyle karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi.
Dk. 52- Sakaryaspor’un atağında Erçağ’ın şutunu kaleci kurtardı.
Dk. 55- Elaziz Belediyespor’da Mertcan yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kartla oyundan atıldı.
Dk. 87 Elaziz Belediye faut atışı kullandı kavisli gelen top yan direğimize çarparak dışarıya gitti.
Dk. 90 Maçın hakemi 6 Oynanmamış dakikalık süreyi oynatmaya başladı ancak bu süre içerisinde gol olmadı ve Sakaryaspor Elazığ deplasmanından da yenilgi ile dönmek zorunda kaldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!