HÜSEYİN ALTUĞ VE CİHAN  BEKLENİYOR

featured

HÜSEYİN ALTUĞ VE CİHAN  BEKLENİYOR

Sakaryaspor’da geçen sezon çok iyi bir performans sergileyen Hüseyin Altuğ Taş konusunda bekleme devam ediyor. Teknik heyetin ısrarla istediği Başakşehirli genç oyuncu konusunda henüz somut bir gelişme yaşanmadı. Kulübüyle anlaşılan ancak genç oyuncuyla anlaşamayan yönetim, Altuğ’un vereceği cevaba göre orta sahaya bir takviye yapmak için kolları sıvayacak.

OSMAN ÖZDEMİR İKİ FUTBOLCUYU BEKLİYOR

Sakaryaspor’da geçen sezon kiralık olarak takımda forma giyen ve sezonun bitmesi ile takımdan ayrılan Başakşehir’in 2 genç ismi Hüseyin Altuğ Taş ve Cihan Yıldız’ın durumdaki belirsizlik devam ediyor. Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir de önceki gün Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında bu iki oyuncuya değindi. Gerek Cihan’ın gerekse Hüseyin Altuğ’un Sakaryaspor için faydalı oyuncular olduklarını belirten deneyimli teknik adam, her iki ismin de takımda devam etmesini istediğini söyledi. Osman Özdemir, yaptığı açıklamada, “Eğer Cihan ve Hüseyin Altuğ Sakaryaspor’a geri dönerse transfer olmaz. Ama ikisinin de takıma gelmemesi durumunda orta sahaya bir transfer daha yapabiliriz. Sakaryaspor’da transfer bitmez. Her an her şey olabilir” şeklinde konuştu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!