Hoş geldin Efsane

featured

Hoş geldin Efsane

Güzel bir Cumartesi günüydü. Hava koşulları futbol oynamaya oldukça müsait, taraftarlar her zamanki gibi yine çılgındı. Stada akan tüm Taraftarlar gibi, ben de ligin ilk maçının heyecanı ile tribündeki yerimi almıştım. Merakla 2016-2017 Futbol Sezonunun ilk maçını seyretmek için hakemin başlama düdüğünü bekliyordum. Daha önceki yıllardan olsa gerek, kafamda oluşan bazı olumsuzluklarla birlikte ilk düdüğü duyduk.

Çalan bu ilk düdükle birlikte hücuma kalkan Sakaryaspor, ilk 5 dakika içinde olumsuz tüm düşüncelerimi yok etti. Ben son yıllarda böyle bir Sakaryaspor izlemedim. Özellikle o ilk 5 dakika içinde, rakip kalecinin yerinde olmak istemezdim. Oynanan futbol, efsanemiz olan Sakaryasporumuzun şampiyon olacağının sinyallerini verdi. Tebrikler sevgili hocamız İsmail Cem Cambaz’a. Yaklaşık 3 aydır hazırladığınız Sakaryaspor’muzu böyle güzel bir futbol ile ligin ilk maçına çıkardığınız için ve bizlere bu güzel futbol ziyafetini sunduğunuz için.

Elbet oynanan güzel futbolun yanında, sahada mücadele eden 11 futbolcumuzun hırsı da hepimizi büyüledi. Bu kulübün gerçek bir futbol efsanesi olduğunun farkına varıp, sahaya o ruhla çıkan futbolcular, sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşatarak, isimlerini altın harflerle yazdıracaklardır.

Adliye karşısında sahanın en tecrübelisi olan kaptan Murat Hacıoğlu’ndan tutun da, en genç isimler Enes Ata ve Canberk Ömer Özdemir’e kadar tüm futbolcularımızı kutluyorum. Tabi iki tüm futbolcularımız olağanüstü mücadele verdiler. 90 dakika içinde defansımızdan tutunda, forvetimize kadar tüm mevkilerde harika işler yapan futbolcular, daha ilk maçtan hepimizi şampiyonluğa inandırdılar.

Sonuç itibarıyla bu sezon ligde çıktığımız ilk 90 dakikadan 3-0’lık galibiyetle, 3 puanı aldık. Belki 7-8 tane atardık ama olsun. Sonuçta Federasyon gol sayısı kadar puan vermiyor. Bu arada maçta en heyecanlandığımız pozisyonlardan birinin başrol oyuncusu Abdülkadir Akyıldız’dı. Ceza sahasının dışından kaleye gönderdiği müthiş şutta, topun üst direkte patladığı an çıkan ses halen kulaklarımda. Neyse, şimdi Bergama düşünsün. Sakaryaspor eğer bu görüntüsünü bozmaz, bu mücadelesinden yılmaz, hiçbir olaydan etkilenip moralini bozmazsa, bu ligde rakipsizdir. O nedenle şimdiden “hoş geldin efsane” diyorum. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!