HOCA İSTEDİ YÖNETİM SIÇAK BAKMADI

featured

Sakaryaspor yönetimi dün akşam toplan arak gündemdeki konuları görüşü basının karşısına çıktı. Cem Günün açıklamalarına göre Sakaryaspordaki son gelişmeler pasajlar halinde şu şekilde karşılığını buldu.

İÇRA KURULU BELİRLENDİ
Sakaryasporda daha önce istifalar nedeniyle eksilen içra kurulu yönetim tarafından yeniden belirlendi. Buna göre yeni içra kurulu Halit Evin, Ramazan Sezer, Cem Gün, Cevat Ekşi,  Hüseyin Aydınlı, Fatih Aygün.

FUTBOLCULAR İKİ İSME EMANET

Sakaryaspor yönetimi futbolcularla ilgili olarak iki kişiye görev verdi. Bundan böyle futbolcularla ilgili konular  Halit Evin ile Cevat Ekşi den sorulacak. Bu ikili Futbolcuların yakın temas kuracağı en sorumlu iki yönetici olacaklar. Futbol takımında Genel Kaptan olarak ise yine Alpaslan Gürses ile Orhan Şeşen görev yapacaklar.

HOCA İSTEDİ YÖNETİM SIÇAK BAKMADI

Transferde merak edilen konu aydınlığa kavuştu. Teknik sorumlu Engin Korukır transfer istedi ,yönetim bu kadro yeter dedi ve dış transfere kapıları kapattı. Buna karşın kadro derinliği içinden ise takımda kendine yer bulamayan 4-5 futbolcu gönderilerek eldeki kadronun verimi artılacak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!