Hırs ve İnançla Şampiyonluğu İnşa Edeceğiz

featured

Hırs ve İnançla Şampiyonluğu İnşa Edeceğiz

Rüstemler Tesislerinde Orhangazispor maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’a moral ziyaretinde bulunan Başkan Toçoğlu, “Oyuncularımızın hırsları ve inanmışlıkları bizleri memnun etti. İnşallah yeni bir ivme yakalayarak galibiyet serilerini sürdüreceğiz. Pazar günü galibiyetlerimize bir yenisini daha ekleyeceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, haftasonu oynanacak Orhangazispor mücadelesi için Rüstemler Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren  Sakaryaspor teknik heyeti ve oyuncularını ziyaret etti. Bir süre çalışmaları izleyen Başkan Toçoğlu, antremanın ardından yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktörlerle görüşerek Orhangazispor maçı öncesinde tüm takıma başarılar diledi.

 

Galibiyet Serileri Gelecek

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Takımımızın teknik patronu olarak göreve başlayan Tuncay Şanlı ve ekibine hayırlı olsun demek için bugün Rüstemler Tesisleri’ndeydik. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre antremanı takip ettik. Ardından yönetim kurulu üyelerimiz ve teknik ekibimiz ile görüşme fırsatım oldu. Görüşmede de ifade ettim; oyuncularımızın hırsları ve inanmışlıkları bizleri memnun etti. Bu inancın bize şampiyonluğu getireceğini düşünüyorum. İnşallah yeni bir ivme yakalayarak galibiyet serilerini sürdüreceğiz. Pazar günü galibiyetlere bir yenisini daha ekleyeceğiz” diye konuştu.

 

tuncay-zeki-1 tuncay-zeki-2 tuncay-zeki-3

Tek Düşüncemiz Şampiyonluk

Başkan Toçoğlu, “Takımımızın artık bir an önce adını üst liglere yazdırması gerekiyor. Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz. Şehir olarak takımımızın başarısına kenetlenmiş durumdayız. Biz takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız. Bu vesileyle tüm teknik ekip ve sporcularımıza başarılar diliyorum.  Allah yolumuzu açık etsin. Futbolcularımızı sakatlıklardan korusun” ifadelerini kullandı.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!