Heyecan uyandıran sonuç

featured

Heyecan uyandıran   sonuç

Futbolda elindeki kadroyu doğru kullanmak ,doğru oyuncu grubunu sahaya salmak ,doğru ve yerinde değişim yapmaların önemi yansınamaz. Sakaryaspor Osman Özdemir komutasında çok fazla abartılmasa da, buna benzer  futbol gelişimini hayırlı buluyoruz. Sakaryaspor  bu futbol fotoğrafı eşliğinde bize hayırlı bir Pazar yaşatırken ,nasıl kazandı? Maçın içindeki futbol manzarası eşliğinde bunu  kısaca değerlendirirsek ,eldeki futbol verilerini şöyle sıralamak mümkün.

Elaziz Belediye  önünde  erken gelen penaltı golü,rakibin  on kişi kalması ,Fatihin,Talhanın ,Canberkin  ortaya koydukları ayağa pas yüzdesinin sahada  çirit atması  bir yana ,birde Sakaryaya gelen en iyi hakem yönetiminin, bu farklı galibiyette önemli rol oynadığını, güzel biten  pazarın içinde bir yere not etmek gerek. Bu sonuç oynanan futbol  rakip on kişi kalana kadar sahada olmadığına vurgu yaparak,  bu sonucu fazla abartmadan yaşamak gerek. İkinci yarıda direklere takılan ,kaçan goller ,Serdarın uzaktan attığı ikinci golün güzelliği içimizi okşasada  fazla heyecan yapmadan kazanırken bile, o günün içindeki futbol eksiklerini onarmak gerek.  Zafer sarhoşluğu yaşamak sizi altadabilir.Bu galibiyet bizi Darıcaya moralli gitmek adına ,bu galibiyet bizi bazı hesaplar içine itmek adına sevindiriçi bir galibiyet olarak Rüstemlere taşınmıştır.

Elaziz Belediye  erken geriye düştüğü maçta  onbire onbir bizi zorlayamadı. Sakaryaspor ayarında bir takım değil. Böylesi bir takımı  yenerken  günün içinde olumlu ayak izleri olanların içini doldururken, ben Fatih Özçeliki farklı bir yere koyuyorum. Sonrasında Talha Mayhoş ,sonrasında Canberk  oynadığı ile beni mest eden ayaklar oldular. Serdarın attığı gol jeneriklere gececek türdendi diyere,k bu gali,biyetin içinden  olmadığı zamanlar çok aradığımız Serdarada bir açmak isterim Burak Bekaroğlu kardeş ,futbolunun içine aşırı güven ,futbolunun içine fantastik hareketler katmaya kalkma . Sana tavsiyen sen Burak Bekaroğlu gibi ol yeter.

Elaziz belediye önünde seni izlerken, çıkış yaptığın dönemlerdeki futbolunun içine çok şey katamadığın yolunda bir hisse kapıldım. Senin Çıkış yakaladığın günlerde ,bir kenara itidiğin günlerde bile senin hayrına olacak uyarılar yapan biri olarak ben senden bu gün bulunduğun yerin üstünde gezen bir Bekaroğlu Burakı arıyorum. Bu kadarı bana yeter diyorsan sen bilirsin. Macın hakemini beğendim .

Ne gördüyse onu çaldı. Düdükleri standarttı. Fiziki yapısı mükemmele yakın,çaldığı düdükler ,olası foul öncesi avantajı araması Gökmen Karataşın hakem artılarıydı. Kendine fırlatılan ayakkabıyı  o farketmedi yardımçı fark etti ,kırmızı çıktı. Ve maç o anda koptu gitti. Elaziz li dostlar hakemlere deği sorumsuz futbolcusu na öfke saçmalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!