Heyecan başladı

featured

TFF Sakarya Bölge Müdürlüğü Kapsamında, Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Plaj Futbolu Karasu 1.Etabı Heyecanlı Maçlarla Başladı. Karşılaşmalara 4 takım katıldı.

 

Maçlara yoğun ilgi

TFF’nin düzenlediği plaj futbolu 1.etabı 22 Temmuz Cuma günü Karasu sahilinde start aldı. Başlama vuruşundan önce Pençe Kilit Operasyonunda şehadete eren Ömer Faruk Civelek ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Karasu İlçe Başkanı Mehmet Hocaoğlu için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Maçlara seyirciler yoğun ilgi gösterirken trübinler doldu. İlk vuruşu Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş ve Türkiye Futbol Federasyonu Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin başlattı. Plaj futbolu karşılaşmalarına Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç  katıldı.

İlk maçlar başladı

İlk maç Real Çelik Kapı ve Akın Doğalgaz arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta maçın normal süresi 4 – 4 tamamlanırken 3 dakikalık uzatmalarda da gol olmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Karşılaşmadan Akın Doğalgaz 5- 3’lük üstünlük sağladı. Günün ikinci maçında ise, Namazgah Karakaş Nalbur ile Saygın Mobilya karşılaştı. Tam on golün atıldığı karşılaşma 6- 4 Namazgah Karakaş Nalburun üstünlüğü ile sona erdi. Maçların hakemliğini Zeki Erdem Şen, Önder Demir, Muhammed Emin Çelik ve Gözlemci Hasan Yılmaz yönetti.  Karşılaşmalar Cumartesi günü devam edecek. Final ise, Pazar günü final maçı oynanacak.Heyecan başladı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!