HERKES GENEL KURULA GELSİN

featured

Şimdi genel kurul zamanı

Salı günü  yapılacak Olağanüstü kongre öncesi Başkan yaşar Zımba herkesi Genel kurula davet etti.

ASKF de Olağanüstü Genel kurul rüzgârı yarın dinecek. Kongre öncesi mevcut Başkan yaşar Zımbanın karşısında  İslam Bozkurt var. Bazı değişimlerin yaşanacağı, öncelikli olarak tüzük tadilatının Genel Kurul üyelerinin önüne konacağı kongre öncesi Başkan yaşar Zımba Bizim Sakaryaya konuştu.

YAPTIKLARIM NEDEN KONUŞULMUYOR

Salı gün saat 13 30 orhan kultür  merkezinde sağlıklı bir genel kurul yapacağız. Seçim öncesi bakıyorum bazı medya kuruluşları yapamadıklarımı ,ama yapmak asına asım attığım bazı sözlerimi muhalefet eliyle önüme koyuyorlar. Neden niçin yaptıklarım konuşulmuyor. Örneğin ilk kez 2 Amatör küme takımlarından katılım bedeli almadık. Bazı, bizi dışarıda temsil eden takımlara azda olsa bir miktar para yardımı yaptık. Neden kimse bunları söylemiyor ve yazmıyor. Bunlar yeter mi tabiî ki yetmez. Seçim tehdidi altında bunları yapabildik. Bu konuda daha çiddi adımlarımız olacak. Kulüplerin sorunlarının ne olsuğunu çok iyi biliyorum.

SAĞLIK SORUNU

ASKF Başkanı Yaşar Zımba son olarak sahaların önemli bir sorununu çözdüklerini açıkladı. Sahalarda artık sağlıkçı sorunu olmayacak. Neden kimse bunun önemine değinmiyor diyen Başkan yaşar Zımba bunu yaparken önceliği Hastanelerde görev yapan Sağlık personelini tercih ettikler ininde altını çizdi.

HERKES GENEL KURULA GELSİN

ASKF Başkanı Yaşar Zımba Salı günü  herkesin konuşacağı sağlıklı bir genel kurul olacak. Bunun içinde tüm Delegeleri Genel kurula davet eden Yaşar Zımba seçimi alırsam ,Sakarya’daki Amatör futbol hizmet kervanı devam edecek  dedi. Zımba Salı günü  Genel kurulda Muhalefet ede başarılar dilerken ,kazanan Amatör futbolumuz  olsun diyerek düşüncelerine nokta koydu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!