Her şey güzel Oyun eksik

featured

Her şey güzel Oyun eksik

Pazar günü Pendik sahasında seyircisiz oynadığımız Pendikspor maçında 2 pozisyon gol olsa idi Sakarya’mıza Pazar günü farklı galibiyetle dönecektik. Olmadı Sanki takımda isteksizlik var

Oynayacak olan futbolcular sahada yoklar.

Hoca ise moralsiz.  Sakaryaspor’umuza ne oluyor anlayamadım ki İsmail başkanın taahhüt ettikleri de yerine gelmiyor   Stat ona     keza hala hazır değil bu hafta yok yaftaya efendim yetişecek ama  bir dahaki aya deniliyor.

Bu takım seyircisiz oynamıyor desem yerinde olacak. Taraftarımız yok.

Sakaryaspor’lu futbolcular silkelenin bakalım bir kere neler oluyor, neler yapıyorsunuz bu ligde    Bu takım    çin başkan en güzel transferlerle takviye yaparak Sakaryaspor futbol takımını oluşturdu. Hadi bakalım kendinize gelin bakalım.

Değerli futbolcu kardeşlerimden Talha, Baykan, Cem, Ramazan, Coşkun tüm gözler üzerinizde ne umutlarla alındınız bu takıma ya       Hadi bakalım Çarşamba günkü  maça daha hırslı oynayın kaçmasın puanları  Üzmeyin artık bizleri kaçan bu puanları bu sene aramayalım yazık olur bu şehre   Ne yazık ki bizi yöneten dostlarımız.

Biraz duygusallığı bırakıp daha ciddiyetle sizleri onere ederek sahaya sürmeleri gerektiği kanaatindeyim.  oralarda idi.

Nasıl yakalayacağız galibiyet haftasını söylerim ama Bana yakışmaz. Haddime değil   Sizler şöyle bir sırt üstü yatın aklınızdan bu güne kadar yapılan maçları filim gibi geçirin neler yapabiliriz takımı refaha çıkarabiliriz.

İyi düşünün  Sakaryaspor camiası küçük bir camia olmadığından özlem duduyu galibiyetleri alın artık.

Değerli defan oyuncular daha özverili mücadele edin sağ ve sol koridordaki kardeşlerim nasıl mücadele ediyorsa orta sahada aynı performansı göstersin derim. Murat Akın daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.  4.haftada 1 galibiyet bu mu Sakaryasporum

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!