Her Maç Final Havasında

featured

Her Maç Final Havasında

Büyükşehir Basket’in Adanaspor’u 64 – 71 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “23 hafta geride kaldı. Ligin üst sıraları için kıyasıya bir mücadele var. Bu yüzden artık oynanacak her maçın önemi daha büyük. Her maç final havasında” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 23. hafta maçında Adanaspor’u 64 – 71’lik skorla mağlup etti. Mücadele sonrasında değerlendirmelerini paylaşan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Adana deplasmanından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kıyasıya Mücadele

Orhan Bayraktar, “Artık yavaş yavaş ligin sonlarına doğru yaklaşıyoruz. 23 hafta geride kaldı. Ligin üst sıraları için kıyasıya bir mücadele var. Bu yüzden artık oynanacak her maçın önemi daha büyük. Büyükşehir Basketbol Takımı için her maç final havasında geçiyor. İnşallah galibiyet serimiz önümüzdeki maçta da sürecek. Adanaspor deplasmanından galibiyetle dönen oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!