Hentbolun Şampiyonları

featured

Hentbolun Şampiyonları

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Gençler (Kız-Erkek) 1.Küme Hentbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde Fatih MTAL, Kızlarda ise Şen Piliç MTAL şampiyon oldu.

Yenikent Spor Salonunda oynanan müsabakalar sonrasında Genç Kızlarda Şen Piliç M.T.Anadolu Lisesi  Ali Dilmen And. Lisesi’ni 5-3, Geyve METEM Lisesi ise Mithatpaşa And. Lisesi’ni 6-4 yendi.

Bu sonuçların ardından genç kızlar Hentbol İl Birinciliğinde Mithatpaşa Anadolu Lisesi 4. , Geyve METEM Lisesi 3., Ali Dilmen Anadolu Lisesi 2., Şen Piliç M.T.And.Lisesi ise şampiyon oldu. Şampiyon Şen Piliç M.T.And. Lisesi takımına ödüllerini Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel takdim etti.

Yine aynı salonda oynanan Genç Erkekler 1.Küme Hentbol müsabakası sonrasında ilk üç sırayı alan takımlar belli oldu. Fatih MTAL.-Hendek Atikehanım And. Lisesi arasında oynanan final maçı nefesleri kesti. Fatih MTAL takımı, rakibini 28-15 yenerek şampiyon olurken, Atikehanım And. Lisesi 2., SATSO MTAL ise 3. oldu. Müsabakalar sonrasında başarılı olan takımlar ödüllerine kavuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!